Heppie Kidney Day

Heppie Kidney Day is een dag vol sport en spel voor kinderen met een chronische nieraandoening. De NVN organiseert deze dag in samenwerking met de universitaire medische centra.

Voor wie?

Jonge nierpatiënten tussen de 4 en 16 jaar, en hun broers en zussen zijn van harte welkom. Voor ouders is er een apart programma.

Programma

10.00 – 10.15 Ontvangst met koffie, thee, limonade

10.15 – 10.30 Welkom

10:30 – 12:00 Ochtendprogramma (kies 1 activiteit)
1. Koken (voor kinderen, max. 20)
Onder begeleiding van de bekende kok Andy McDonald (24Kitchen) gaan jullie een lekker gerecht bereiden. Beleef en proef verschillende smaken!
2. Dansen (voor kinderen)  
Samen met een danslera(a)r(es) van de Herman Brood Academie Hiphop, gaan jullie dansen op hedendaagse muziek. Lekker los gaan!
3. Yoga, samen met je kind (voor ouders & kinderen, max. 25)
Carin Hoogstraten leert jullie een paar yoga oefeningen, leuke workshop voor als je wilt bewegen en ontspannen.
4. SPORT Circuit 
Altijd al verschillende sporten willen uitproberen, dit is je kans! Onder begeleiding van een sportleraar en zijn studenten, zullen er allerlei sportactiviteiten georganiseerd worden. Je bent lekker in beweging!
5. Wandeling & wandelcoach (voor ouders)
Kom al wandelend met elkaar in gesprek. We hebben hiervoor een leuke wandeling gevonden in de Zeister bossen. Hans Bart loopt met je mee. Hij heeft twee keer met nierpatiënten en partners/ouders de laatste 150 km. van de pelgrimsroute naar Santiago de Compostella en ook de trainingstochten mee gelopen. Deze wandeling is ca. 7 km.

12:00 – 13:30 Lunch

13:30 – 15:00 Middagprogramma (kies 1 activiteit)
6. Koken (voor ouders, max. 20)
Onder begeleiding van de bekende kok Andy McDonald (24Kitchen) gaan jullie een lekker gerecht bereiden. Leer om te gaan met zout en de verschillende kruiden.
7. Djembé Workshop (voor kinderen) 
Tijdens de Djembé workshop maak je kennis met de achtergrond van dit instrument, leer je er slagvaardig op spelen en maak je samen, toon na toon, een indrukwekkend muziekstuk. Voor je het weet is de hele groep veranderd in een swingende Afrikaanse percussieband!
8. SPORT Circuit 
Altijd al verschillende sporten willen uitproberen, dit is je kans! Onder begeleiding van een sportleraar en zijn studenten, zullen er allerlei sportactiviteiten georganiseerd worden. Je bent lekker in beweging!
9. Prikkelpracht (voor ouders, max. 20 personen)
Marianne Bauwens van Prikkelpracht (praktijk voor (kinder)coaching en begeleiding) wil op een luchtige wijze samen met jullie de balans op maken: wat kost energie en wat geeft energie? En in het geval de balans erg doorslaat naar de draaglast-kant, wat hebben jullie nodig om die balans weer te herstellen?

 

Ik meld me aan voor Heppie Kidney Day

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kaartgegevens ©2018 Google

 

 

 


Gebruiksvoorwaarden

 

 

Een kaartfout rapporteren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaart

 

 


Satelliet

 

 

 


1

 

 


Over de Nierpatiënten Vereniging Nederland

De NVN is een actieve vereniging, van en voor nierpatiënten. Wij organiseren uiteenlopende activiteiten voor onze leden, geven voorlichting en maken lotgenotencontact mogelijk.

Daarnaast behartigen wij de belangen van alle nierpatiënten, bijvoorbeeld door lobby bij de landelijke politiek en overleg met zorgverleners.

Met vragen over werk, uitkeringen en scholing kunnen nierpatiënten bij STAP, ons steun- en adviespunt, terecht.
Lees meer

Heppy Kidney Day

Heppy Kidney Day

Datum en tijd

2 juni 2018 van 10.00 tot 15.00 uur

Locatie 

KNVB Sportcentrum
Woudenbergseweg 56-58
Zeist