Hulp bij de belastingaangifte

De werkgroepen 18-35 en 35-50 jaar organiseren op 21 januari een informatief en interactief webinar waarin de belasting centraal staat. Tim Bolink is fiscalist en deelt zijn tips & trics voor het invullen van je aangifte inkomstenbelasting!

Over de spreker

Tim Bolink is register belastingsadviseur (RB) en lid van de RB Jongerencommissie. Hij stelt zich voor:

'Na mijn studie bedrijfskunde ben ik begonnen bij Bolink & Partners. Tegelijkertijd deed ik de opleiding voor Register Belastingadviseur. Sinds januari 2020 ben ik begonnen bij Lidl Nederland als bedrijfsfiscalist. Tegelijkertijd blijf ik voor mijn eigen bedrijf een aantal klanten ondersteunen in het mkb. Ik word enthousiast van het ondernemerschap bij deze bedrijven en vind het leuk om ze daarin te ondersteunen.'

Tim neemt je in de presentatie mee in de ins en outs van de belastingaangifte. Zo geeft hij antwoord op vragen als: wanneer moet je nou het belastingformulier invullen? En: wat zijn de extra mogelijkheden om kosten te verrekenen? Leuk weetje: er zijn kosten die je als chronisch patiënt mag opgeven, hierover in dit webinar meer.

Voor wie is dit webinar?

Dit webinar wordt georganiseerd voor alle leden van de NVN. Ben je nog geen lid, dan kun je toch ook meekijken. En misschien maakt het je nieuwsgierig naar de andere activiteiten van de NVN en wil je ook lid worden?!

Vragen insturen

Heb je nu al een vraag aan de spreker dan kun je die via het inschrijfformulier stellen of door een mail te sturen naar Ans de Jong: dejong@nvn.nl.

Of stel je vraag tijdens het webinar via de chat. Aan het begin van de bijeenkomst wordt uitgelegd hoe je dat doet.

N.B. Om privacyredenen kan niet specifiek worden ingegaan op persoonlijke situaties; Robert Diele kan alleen in algemene zin antwoorden. Het kan zijn dat hij een aantal vragen van dezelfde strekking bundelt. Blijf je vragen houden, mail dan achteraf nog even naar Ans de Jong. Zij zal de vraag dan doorspelen aan Tim Bolink.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via de knop onderaan deze pagina. Na aanmelding krijg je rond 19 januari 2021 een bevestiging met de link voor het webinar toegestuurd per e-mail.  

Terugkijken

Mocht het je niet lukken deel te nemen op 21 januari, dan kun je alles later alsnog bekijken op nvn.nl en nieren.nl.

Meer informatie

Lees meer of deel je ervaring over dit onderwerp op nieren.nl/belasting

 

Aanmelden webinar

Datum & tijd

21 januari 2021
19.00 tot ca. 20.30 uur

Soort bijeenkomst

Webinar (online bijeenkomst)