Weekend jongvolwassenen

Weekend voor jonge nierpatiënten (18-35 jaar) in Zuid-Limburg.

Wat gaan we doen?

De plaats Vaals staat bekend om haar drielandenpunt, een plek waar Nederland, België en Duitsland samenkomen. Hou jij van een uitdaging? Bij het drielandenpunt bevindt zich het grootste labyrint van Europa!

Ons huis heeft alles om heerlijk te ontspannen. Er zijn 12 tweepersoonskamers, een zonnig terras en voor de liefhebber een sauna. Het weekend is een kans om nieuwe plaatsen en activiteiten te ontdekken.

Wij denken aan de volgende activiteiten: Yoga, fietstocht naar drielandenpunt, labyrint doorlopen en hopelijk kunnen we genieten van heerlijk weer. Are you ready? 

Kosten

De eigen bijdrage voor dit weekend bedraagt € 25,00 voor NVN leden. Niet-leden betalen € 40,00. Je ontvangt voor de eigen bijdrage een factuur die betaald moet zijn vóór aanvang van het weekend.

Aan- en afmelden

NVN-leden van 18-35 jaar hebben persoonlijk een uitnodiging voor het weekend ontvangen. Heb je niets ontvangen, maar wil je wel mee, neem dan even contact op met het secretariaat van de NVN: secretariaat@nvn.nl of 035 - 691 21 28. Aanmelden kan tot 25 mei.

Inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst, NVN-leden hebben voorrang.

Kosteloos afmelden kan tot 15 mei 2018, daarna worden in ieder geval de boekingskosten van het huis in rekening gebracht.

Vlak voor het weekend ontvang je de bevestiging met het programma en de routebeschrijving.

 

Datum
8 - 10 juni 2018

Locatie
Landal Park Hoog Vaals