Niertransplantatie, welke begeleiding geeft de verpleegkundig specialist?  


Translate
Select the tekst you want to translate and then choose ‘Translate’. You can choose to
listen or to read the translated text.

Nierpatiënten in Nederland kunnen in 7 universitaire ziekenhuizen getransplanteerd worden. Je nefroloog bespreekt samen met jou het moment waarop je verwezen wordt naar een academisch ziekenhuis. Je krijgt daar te maken met een niertransplantatieteam dat bestaat uit verschillende specialisten, zoals nefrologen, chirurgen, en ook verpleegkundig specialisten. 

In deze presentatie vertellen Louise Maasdam en dr. Mirjam Tielen, beiden verpleegkundig specialist en werkzaam in het Erasmus MC, je wat je te wachten staat als je een niertransplantatie krijgt. Ook maken zij je wegwijs in de verschillende disciplines binnen zo’n ziekenhuis en wie waarvoor verantwoordelijk is, zodat je je kunt voorbereiden op wat misschien komen gaat.   

Vragen insturen

Heb je nu al een vraag aan de sprekers dan kun je die via het inschrijfformulier stellen of door een mail te sturen naar Ans de Jong: dejong@nvn.nl.

Of stel je vraag tijdens het webinar via de Q&A. Aan het begin van de bijeenkomst wordt uitgelegd hoe je dat doet.

N.B. Om privacyredenen kan niet specifiek worden ingegaan op persoonlijke situaties; de sprekers kunnen alleen in algemene zin antwoorden. Het kan zijn dat zij een aantal vragen van dezelfde strekking bundelen.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden met de knop onderaan deze pagina.

Vervolgens krijg je een week voor het webinar per e-mail een bevestiging toegestuurd met een link naar het webinar.

 

Ik meld me aan

 

Datum & tijd

  • Maandag 17 oktober
  • 19.30 uur 

Bekijk ook

Alle andere activiteiten tijdens de Maand van de Nieren en de Wetenschapsdag