Tips & trics voor het invullen van je aangifte inkomstenbelasting


Translate
Select the tekst you want to translate and then choose ‘Translate’. You can choose to
listen or to read the translated text.

De NVN werkgroepen 18-35 en 35-50 jaar organiseren wederom een informatief en interactief webinar waarin je belastingaangifte centraal staat.

We zijn heel blij dat we Tim Bolink ook dit jaar weer bereid hebben gevonden deel te nemen. Tim neemt je in de presentatie mee in de ins en outs van de belastingaangifte. Zo geeft hij antwoord op vragen als: wanneer moet je nou het belastingformulier invullen? En: wat zijn de extra mogelijkheden om kosten te verrekenen? Leuk weetje: er zijn kosten die je als chronisch patiënt mag opgeven, hierover in dit webinar meer.

Aftrekposten bij nierziekte

Tim stelt zich even voor: ‘Mijn naam is Tim Bolink en ik werk sinds 2016 in het bedrijfsleven als belastingadviseur. Tevens probeer ik met Jong RB, de jongerentak van onze beroepsorganisatie Register Belastingadviseurs, het belastingstelsel voor de toekomst te verbeteren.

Net als voorgaande editie zal ik een webinar over de belastingaangifte geven. Daarin zal ik ingaan op de mogelijkheden en aandachtspunten bij de aangifte inkomstenbelasting.

Uiteraard komen een aantal veelvoorkomende aftrekposten aan bod. Daarnaast zal ik de specifieke veranderingen voor de aangifte 2021 behandelen. Denk hierbij aan vaste aftrekbedragen voor nierziekten, de ontwikkelingen op het gebied van zorgrobots, maar ook tips om de aftrekbare zorgkosten tijdig uitbetaald te krijgen. Tussendoor is er ruimte voor het stellen van vragen.

Ik kijk uit naar een praktisch, interactief webinar!'

Voor wie is dit webinar?

Dit webinar wordt georganiseerd voor alle leden van de Nierpatiënten Vereniging Nederland. Ben je nog geen lid, dan kun je toch ook meekijken. En misschien maakt het je nieuwsgierig naar de andere activiteiten van de NVN en wil je ook lid worden.

Vragen insturen

Heb je nu al een vraag aan de spreker dan kun je die via het inschrijfformulier stellen of door een mail te sturen naar Ans de Jong: dejong@nvn.nl.

Of stel je vraag tijdens het webinar via de chat. Aan het begin van de bijeenkomst wordt uitgelegd hoe je dat doet.

N.B. Om privacyredenen kan niet specifiek worden ingegaan op persoonlijke situaties; Tim Bolink kan alleen in algemene zin antwoorden. Het kan zijn dat hij een aantal vragen van dezelfde strekking bundelt. Blijf je vragen houden, mail dan achteraf nog even naar Ans de Jong. Zij zal de vraag dan doorspelen aan Tim.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via de aanmeldknop onderaan deze pagina.

Je krijgt dan enkele dagen van te voren een bevestiging met de link voor het webinar toegestuurd per e-mail.

Terugkijken

Mocht het je niet lukken deel te nemen op 8 februari, dan kun je alles later alsnog bekijken in de Terugblik op themadagen.

Meer informatie

Lees meer of deel je ervaring over dit onderwerp op nieren.nl/belasting.

 

Ik meld me aan

Datum & tijd

8 februari 2022
19.30 uur

Toegang

Deelname is gratis, meld je wel aan