Training Meewerken aan onderzoek en zorg


Translate
Select the tekst you want to translate and then choose ‘Translate’. You can choose to listen or to read the translated text.

De kwaliteit van onderzoek en zorg gaan erop vooruit als nierpatiënten, naasten en nierdonoren erover mogen meedenken. Wil jij dat ook? Doe dan mee aan de training 'Meewerken aan onderzoek en zorg'.

In deze training voor nierpatiënten vertellen Wanda Konijn en Renée de Wildt op welke manieren je kunt meewerken aan onderzoek en zorg. Zo kun je vragenlijsten invullen of deelnemen aan interviews en focusgroepen. Of je geeft feedback op teksten, onderzoeksvoorstellen, informatiefolders, richtlijnen.

De ervaringen van patiënten zijn uniek

In het interview Als patiënten meedenken, worden onderzoek en zorg duidelijk beter vertellen Wanda Konijn en Renée de Wildt op nvn.nl. waarom patiëntenparticipatie zo belangrijk is en waarom elke nierpatiënt de training zou moeten volgen: 'Patiënten zijn expert op het gebied van hun ziekte, hun ervaring is uniek.'

Voor wie?

De training is bedoeld voor nierpatiënten, hun naasten en nierdonoren. 

Heb je interesse?

Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen aan Renée de Wildt: dewildt@nvn.nl. Ook met vragen kun je bij haar terecht. 

Tijd & plaats

  • Vrijdag 16 december
  • 10.30 - 14.300 uur
  • Groot Hertoginnelaan 34
    Bussum