Trainingsdag voor vrijwilligers

Al onze vrijwilligers zijn welkom op de Vrijwilligersdag 2019. We hebben een mooi programma samengesteld, voor elk wat wils, waarmee we je willen bedanken voor jouw inzet het afgelopen jaar.

Programma

10.00 – 10.30 Ontvangst met koffie/thee en wat lekkers
10.30 – 12.30 Maak een keuze uit een van de workshops:
 
Tommy in de zorg
 
  Bloggen & vloggen met Tommy Niessen
  Tommie Niessen werkt als verpleegkundige (als wijkverpleger en in een hospice) én blogt en vlogt over zijn werk in de zorg. Hij schrijft over wat hij meemaakt tijdens zijn werkzaamheden en hoe hij dit ervaart. Tommie vindt dat de zorg namelijk wat meer positieve aandacht verdient en wil met zijn blogs een breed publiek aanspreken. Zijn blogs en vlogs zijn erg succesvol! Hij is er meerdere keren mee in de media verschenen, zie tommieniessen.nl/in-de-media/
Tommie deelt graag zijn tips en tricks met ons. Hoe kun je zelf een succesvolle blog of vlog maken? Wat zijn de succesfactoren en wat spreekt mensen wel of niet aan? Leer alles tijdens deze workshop.

 

Pitch je punt!  

 

Door Quintin Wierenga

 

Wil je leren hoe je direct de aandacht grijpt bij een presentatie? Wil je dat je verhaal meteen overkomt bij je publiek? Alles begint met een goede pitch! 
In deze workshop leer je technieken om je verhaal kort en krachtig te brengen. Wanneer je helder en overtuigend je punt maakt, zul je zien dat je luisteraars voor je wint en sneller je doelen bereikt.

Workshopleider Quintin Wierenga leerde het pitchen in de praktijk in de ruim acht jaar die hij voor en achter de schermen werkte bij BNR Nieuwsradio en NPO radio 2. Kijk voor meer informatie op www.pitchtraining.nl/quintin-wierenga/.

  Ingrediënten voor een goed (leden)blad 
  Door Jolentha Weijers
  Jolentha geeft een (interactieve) workshop over redactiewerkzaamheden. Met ingrediënten voor een goed (leden)blad dat allesbehalve slaapverwekkend braaf is, tips om het meest uit een interview te halen én handvatten voor duidelijke taal. Ook legt ze uit hoe je lezers kunt wegjagen en behouden. 
Kijk op jolenthaweijers.nl voor meer informatie. 

12.30 – 13.00 Ontvangst bij Restaurant Rust Wat 
  Schapendrift 79
1261 HP Blaricum 
(genoeg parkeerruimte beschikbaar)
13.00 – 15.00 Lunch

Aanmelden

Geef uw komst en workshopkeuze uiterlijk vrijdag 26 oktober aan ons door via het aanmeldingsformulier hieronder.

Als u deelneemt aan een van de trainingen, kunt u uw reiskosten declareren. Dit geldt niet als u alleen deelneemt aan de lunch.

Inschrijfformulier

Bent u wel lid, maar niet ingelogd? Log dan eerst in.

Maak een keuze uit de workshops

Heeft u vervoer nodig van Bussum naar Blaricum?

Maakt u gebruik van de lunch?

Privacyverklaring

Wij slaan uw gegevens (tijdelijk) op. Na beëindiging van uw lidmaatschap of abonnement worden ze verwijderd. De gegevens van niet-leden die alleen een themadag bezoeken, worden na de evaluatie van die themadag verwijderd. Lees meer in onze privacyverklaring.

Datum

2 november 2019

Locatie

Kantoor van de NVN
Groothertoginnelaan 34
Bussum