Voeding is hip, anno 2018

Benieuwd naar de relatie tussen voeding en gezondheid bij nierziekten? Ontdek handige tips en weetjes, raak in gesprek met anderen, stel je vragen, deel ervaringen en doe nieuwe ideeën op zodat eten een feestje blijft. Natuurlijk wordt het aspect ‘smaak’ niet vergeten!

Is jouw interesse gewekt? En heb je zin in een interactieve middag over voeding? Kom dan naar de themamiddag ‘Voeding is hip, anno 2018’ op 29 september 2018 te Houten. Een middag georganiseerd door de NVN in samenwerking met de NVN-werkgroep Jong en een nierziekte.

Deze middag wordt georganiseerd voor alle nierpatiënten tussen de 18 – 35 jaar: mensen met chronische nierschade, transplantatie-, predialyse-, dialysepatiënten en hun partners.

Programma

12.00 uur

Inloop met koffie, thee en broodje
13.00 uur

Opening en toelichting op het programma
13.15 uur Workshop voeding 
  Door Annelies Boomaars (diëtiste Elkerliek Ziekenhuis, Helmond, Deurne) en Cisca Mosselman (diëtiste Rijnstate, Arnhem). Zij zijn samen actief in de werkgroep scholing van de DNN (Diëtisten Nierziekten Nederland)
14.00 uur

Korte pauze
14.30 uur Kahoot-quiz 
  Wat is een feit, wat een fabel? De diëtisten testen de kennis van het publiek over  voeding. Iedereen kan met zijn smartphone aan deze quiz meedoen. De winnaar wordt beloond met eeuwige roem!
16.00 uur Afsluiting met een drankje en een hapje

Kosten

NVN-leden hebben gratis toegang tot de themadagen. Ben je geen lid, dan betaal je € 27,00 (of € 13,50 als je partner al lid is). Voor dit bedrag heb je de rest van het jaar gratis toegang tot alle themadagen van de NVN.

Aan- en afmelden

Aanmelden is mogelijk tot 21 september 2018. Vlak voor de bijeenkomst ontvang je een bevestiging met routebeschrijving.

Mocht je na aanmelding alsnog verhinderd zijn, wil je dat dan zo spoedig mogelijk doorgeven aan ons secretariaat? Tel: 035 - 691 21 28 of secretariaat@nvn.nl.

Ik kom naar de themadag Voeding is hip

In het geval je geen lid bent: wij slaan je gegevens tijdelijk op voor correcte communicatie en evaluatie van deze themadag.
In het geval hij/zij geen lid is: wij slaan zijn/haar gegevens tijdelijk op voor correcte communicatie en evaluatie van deze themadag.

Datum

Zaterdag 29 september 2018 van 12.00 -17.00 uur.

Locatie

JOINN Houten B.V.
Onderdoor 5
3995 DW  Houten
https://joinn.nl

Bereikbaarheid

NS-station Houten op 50 meter afstand

Parkeren

In de parkeergarage aan de achterzijde van JOIN!! Eerste 2 uur gratis daarna € 1,50 per uur