Waag de sprong en denk om!

Welke knopen hak jij door om jezelf verder te ontwikkelen? Want is het gras nou echt groener aan de overkant of lijkt dat alleen maar zo? Deze themadag staat in het teken van persoonlijke groei, (h)erkenning en leermomentjes. En je krijgt tips om alles eruit te halen wat erin zit, ook op financieel gebied. 

We gaan aan de slag met de ‘omdenk-methode’, leren zaken van een positieve kant te benaderen en er zullen gegarandeerd kwartjes vallen.

Ook nemen we een kijkje achter de schermen bij de belastingdienst, afdeling belastingaangifte. Daar bij de overheid weten ze namelijk al ontzettend veel over jou, maar wat weet jij nou eigenlijk over hen? We kunnen de belastingdienst niet leuker maken, maar hopelijk wel een stukje gemakkelijker.

Tijdens de workshops nemen we hete hangijzers door en vertellen wij jou hoe je bepaalde zaken kunt aanpakken en waar je op moet letten om niet terug te vallen. Uiteraard is er tussen de workshops een heerlijke lunch om even op adem te komen.

Adem in, adem uit. En eindig deze dag met een positief besluit!

Voor wie?

De NVN Werkgroep jongvolwassenen organiseert deze dag speciaal voor jonge nierpatiënten (18-35 jaar).

Programma

10.30 – 10.50 Registratie en ontvangst met koffie/thee
10.50 – 11.00 Welkomstwoord Marja Ho-dac-Pannekeet, directeur NVN
11.00 – ca. 12.30 Willemijn van Sandick, Nederlandse Orde van Belastingadviseurs
  Het is weer de tijd van het invullen van het belastingformulier, altijd een ingewikkelde klus. Heb je overal wel aan gedacht? Weet jij alle tips en trics? Willemijn heeft antwoord op je vragen!
12.30 – 13.30 Lunchbuffet
13:30 – ca. 15.00 Nathalie en Jeroen van Kwartjes
  ERVAREN, DELEN, DOEN. SIMPELER KUNNEN WE HET NIET MAKEN
  Tjongejongejonge. Wat maken we het met zijn allen toch ingewikkeld. Leven.
We willen alles begrijpen, verklaren, veranderen en loslaten. En tegelijkertijd houden we 587 ballen in de lucht. We moeten, moeten, moeten en mopperen daarna dat we zo moe zijn.
  MISSCHIEN IS HET NU EENS TIJD VOOR JOU.
  Zit je thuis op de bank met je Netflix en je burnout Heb je een chips-/wijn-/of Candy Crushverslaving (of allemaal tegelijk)? Is er een mega-geheim in je relatie? Heb je alleen nog maar vrienden op Facebook? Wil je je graag met je los-zand-tea aan de slag? Heb je geen idee meer wat je wilt, of hoe je dat überhaupt ook nog maar moet voelen? Waar je ook mee vecht of waarvoor je ook vlucht, we ((h)er)kennen het. En we weten hoe je er doorheen of vanaf komt. We garanderen je de antwoorden op al jouw vragen. Easy peasy.

Gratis voor leden

NVN-leden hebben gratis toegang tot de themadagen. Het lidmaatschap van de NVN kost € 28,- per jaar of € 14,- voor partners/naasten van NVN-leden.

Ben je nog geen lid, dan kun je eenmalig gratis deelnemen aan een themadag van de NVN. Voor elke volgende themadag bedraagt de toegang voor niet-leden € 35,-.

Aan- en afmelden

Aanmelden is mogelijk tot vrijdag 13 maart 2020 via de agenda op onze website. In de week voorafgaand aan de dag ontvang je een bevestiging van je deelname met alle praktische informatie.

Mocht je na aanmelding alsnog verhinderd zijn, wil je dit dan zo spoedig mogelijk doorgeven aan ons secretariaat: 035 - 691 21 28 of secretariaat@nvn.nl. Als je je niet of te laat afmeldt, komen wij voor onnodig hoge kosten te staan. 

Inschrijfformulier

Bent u wel lid, maar niet ingelogd? Log dan eerst in.

Ik ben

Bent u lid?

Aub aanvinken wat van toepassing is

Hebt u er bezwaar tegen als u voorkomt op een foto die wij in onze meda plaatsen?

Privacyverklaring

Wij slaan uw gegevens (tijdelijk) op. Na beëindiging van uw lidmaatschap of abonnement worden ze verwijderd. De gegevens van niet-leden die alleen een themadag bezoeken, worden na de evaluatie van die themadag verwijderd. Lees meer in onze privacyverklaring.

Datum

21 maart 2020
10.30 - 15.00 uur

Locatie

NVN kantoor
Groot Hertoginnelaan 34
Bussum