Workshop voor ouders met een kind met een nierziekte

Hebt u een kind met een nierziekte? Dan staat uw leven vast vaak in het teken daarvan. Wat doet dit met het gezin, met uw kind(eren), maar ook met de relatie met uw partner en/of familie en vrienden? Waar loopt u tegenaan? Hoe gaan andere ouders om met de nierziekte van hun kind(eren)?

Wat heb jij nodig?

Wat heb je nodig? (Hoe) wil je gesterkt worden in je rol als ouder voor een kind dat meer of andere zorg nodig heeft/geeft? Hoe doe je dat als je de ziekte of aandoening zelf hebt? Hoe communiceer je met je kind over zijn/haar ziekte? Hoe zorg je dat je relatie met je partner goed blijft?

Deze én uw eigen vragen kunnen aan de orde komen in de workshop. Voor het uitwisselen van ervaringen en tips met andere ouders/ervaringsdeskundigen is alle gelegenheid. Tevens is er ruimte om zelf vragen en dilemma’s in te brengen.

Workshopleider Johannes Verheijden is ervaringsdeskundige en heeft dit onderwerp binnen verschillende groepen ouders, jongeren en volwassenen besproken. Hij is projectleider van Emp/Ouder en beleidscoördinator zorg bij BOSK, een organisatie van mensen met een lichamelijke handicap.

Programma 

17.00 - 17.30 Ontvangst met broodjesbuffet
17.30 - 19.00 Eerste deel workshop
19.00 - 19.15 Pauze
19.15 - 20.30 Tweede deel workshop
20.30 - 21.00 Drankje/napraten/einde

Mocht u vragen hebben over deze dag of weet u niet zeker of deze dag voor u bedoeld is, neem dan gerust contact met ons op: secretariaat@nvn.nl.

Praktische informatie

NVN-leden hebben gratis toegang tot workshop. Bent u geen lid dan betaalt u €27 (of €13,50 als uw partner NVN-lid is). Voor die prijs heeft u de rest van het jaar toegang tot alle themadagen.

Aanmelden is mogelijk tot 1 november 2018. In de week voorafgaand aan de workshop ontvangt u een bevestiging van uw deelname met alle praktische informatie.

Mocht u na aanmelding alsnog verhinderd zijn, wilt u dit dan zo spoedig mogelijk doorgeven aan ons secretariaat? Tel. 035 - 691 21 28 of secretariaat@nvn.nl. Als u zich niet of te laat afmeldt, komen wij voor onnodig hoge kosten te staan.

De locatie is goed bereikbaar en gelegen aan de A1. Er is voldoende parkeergelegenheid.

U kunt de locatie bereikbaar ook met het openbaar vervoer bereiken. Vanaf de bushalte moet u dan een klein stukje lopen. Als dit een probleem is voor u, geef dat dan aan in het opmerkingenveld op het inschrijfformulier.

 


Datum
8 november 2018
17.00 - 21.00 uur

Lokatie
Van der Valk Hotel Hilversum - De Witte Bergen
Rijksweg 2
3755 MV Eemnes (Laren)
(gelegen aan de A1)