Bijeenkomst nierziekte en zwangerschap 2017


Translate
Select the tekst you want to translate and then choose ‘Translate’. You can choose to
listen or to read the translated text.

Zaterdag 8 april organiseerde de werkgroep Jong en een Nierziekte een voorlichtingsbijeenkomst over nierziekte en zwangerschap met aansluitend een borrel.

Franka van Reekum (nefroloog) en Titia Lely (gynaecoloog) vertelden meer over de mogelijkheden, risico’s en overdenkingen die hierbij komen kijken.

Persoonlijk consult

Wil je graag een persoonlijk consult bij Titia en Franka om jouw persoonlijke situatie te bespreken of heb je behoefte aan een second opinion? Dat kan!

De route hiervoor is als volgt: Een uitgebreid preconceptioneel consult of begeleiding in de zwangerschap is mogelijk via een verwijzing van je huisarts of nefroloog. De verwijsbrief (inclusief relevant dossier met laboratorium uitslagen) kan via fax gestuurd worden naar 088 - 75 555 06 t.a.v. NIER en zwangerschapspolikliniek - Lely/van Reekum.

Bij onduidelijkheden kan de verwijzer of kun jij ook bellen met de secretaresse van de polikliniek. Bel dan het algemene nummer (088 - 75 555 55) en vraag om doorverbonden te worden met de polikliniek verloskunde.

Facebook Jong en een nierziekte

Wil je graag op de hoogte blijven van onze activiteiten voor jongeren van 18 tot 35 jaar? Meld je dan aan voor de NVN facebookgroep Jong en een nierziekte.

Presentatie