Bekijk de achtergrondfoto
Pagina 1  2  3  4  5  . . . 133  134  135  136  137 

Lekker, zoutarm koken: tagliatelle met witlof en kipfilet

Gepubliceerd op 23 november 2017

              De diëtisten van het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein verrassen ons weer met een lekker, zoutarm gerecht; tagliatelle met witlof en kipfilet. Het recept is voor 4 personen. Tagliatelle met......(lees meer)

De bijwerkingenweek 2017 is van start!

Gepubliceerd op 21 november 2017

Waarom is het belangrijk om bijwerkingen van medicijnen te melden? Bekijk het in de video of lees meer op de site van Bijwerkingencentrum Lareb . NVN Meldpunt Medicijnen De NVN is onlangs ook een meldpunt voor medicijnen gestart, toegespitst op nieraandoeningen. Daarmee......(lees meer)

Collectieve zorgverzekering VGZ voor NVN-leden

Gepubliceerd op 20 november 2017

Vanaf 1 januari heeft VGZ een collectieve zorgverzekering voor NVN-leden. Onze leden krijgen korting op de basis- en de aanvullende verzekeringen en u en uw gezinsleden worden gegarandeerd geaccepteerd! VGZ heeft een webpagina gemaakt met alle informatie over de collectieve......(lees meer)

Hoe is de toegang tot zorg in uw gemeente geregeld?

Gepubliceerd op 20 november 2017

Is de toegang tot de zorg, ondersteuning en hulpmiddelen in uw gemeente goed geregeld? Sluiten zorg, ondersteuning en hulpmiddelen aan bij uw vraag en wensen? Wordt er in uw gemeente gewerkt aan toegankelijkheid en wordt aan mensen gevraagd wat ze belangrijk vinden? Op 21......(lees meer)

Gezocht: moderatoren (vrijwilligers) voor nieren.nl

Gepubliceerd op 16 november 2017

                  De Nierpatiënten Vereniging Nederland en de Nierstichting ontwikkelen samen nieren.nl, een internetplatform voor alle mensen met een nierziekte, hun partners, familie en andere......(lees meer)

Vanavond in ĎDokters van morgení oplossingen voor nierfalen

Gepubliceerd op 14 november 2017

Dokters van morgen is een documentaire-reeks over belangrijke innovaties in de zorg. Vanavond, in de laatste aflevering, is ongeveer een half uur uitgetrokken voor het onderzoek RegMed XB. Centraal staan oplossingen voor nierfalen met onderzoekers prof. Ton Rabelink en dr. Marije Koning en voor......(lees meer)

Telefoonstoring bij de NVN

Gepubliceerd op 14 november 2017

Door een telefoonstoring zijn wij deze week slecht bereikbaar. Wilt u contact hebben met de NVN, dan kunt u het best een mail sturen naar info@nvn.nl . STAP, het Steun- en adviespunt van de NVN, is deze week alleen bereikbaar op het mobiele nummer: 06 - 127 25 141 tijdens de normale......(lees meer)

Symposium DOMESTICO over thuisdialyse

Gepubliceerd op 09 november 2017

In de afgelopen tien jaar is het percentage patiënten in Nederland dat thuis dialyseert gehalveerd: van ongeveer 33% in 2002 tot ongeveer 17% in 2015. DOMESTICO is een landelijk initiatief dat thuisdialyse meer op de kaart wil zetten. Op donderdag 23 november 2017 organiseren zij een......(lees meer)

Dokter Margriet: Back to the future

Gepubliceerd op 07 november 2017

Nog niet eens zo heel lang geleden las ik tijdens mijn ontbijt een artikel over toekomstplannen die ons dagelijks leven ingrijpend kunnen veranderen. Denk aan een proef met winkels zonder kassa, een telefoon zonder batterij en een bekende autofabrikant die al zijn auto’s wil maken met......(lees meer)

Meld problemen met medicijnen

Gepubliceerd op 07 november 2017

Loopt u tegen problemen aan bij het bestellen, verkrijgen of gebruiken van medicijnen voor uw nierziekte of niertransplantatie? De NVN is een Meldpunt Medicijnen gestart. Betere dienstverlening Met het Meldpunt Medicijnen brengen wij problemen met medicijnen in kaart. En als wij......(lees meer)

Pagina 1  2  3  4  5  . . . 133  134  135  136  137 

Over de Nierpatiënten Vereniging Nederland

De NVN is een actieve vereniging, van en voor nierpatiënten. Wij organiseren uiteenlopende activiteiten voor onze leden, geven voorlichting en maken lotgenotencontact mogelijk.

Daarnaast behartigen wij de belangen van alle nierpatiënten, bijvoorbeeld door lobby bij de landelijke politiek en overleg met zorgverleners.

Met vragen over werk, uitkeringen en scholing kunnen nierpatiënten bij STAP, ons steun- en adviespunt, terecht.

Lees meer arrow1
Waarom lid worden?
  • Bezoek onze themadagen
  • Ontmoet lotgenoten
  • Persoonlijk advies van onze sociaal raadslieden
  • Ontvang Wisselwerking 6x p/j
Lid worden
Anbi

Contact

Postbus 284
1400 AG Bussum

Algemeen: 035 - 691 21 28
STAP: 035 - 693 77 99
Luistertelefoon: 0800 - 022 66 67 

Secretariaat: secretariaat@nvn.nl
Redactie: redactie@nvn.nl
STAP: stap@nvn.nl 
Webmaster: webmaster@nvn.nl

Routebeschrijving