Bekijk de achtergrondfoto

Op Eigen Kracht aan het Werk afgerond

Gepubliceerd op 31 augustus 2017

Bent u aan het werk, maar is het moeilijk om dat vol te houden? Of zoekt u werk, maar vindt u het moeilijk om te bepalen waar uw grenzen liggen? In het project ‘Op Eigen Kracht aan het Werk’ is de afgelopen jaren gewerkt aan hebt onderwerp hebben en houden van werk als je een nierziekte hebt. Een van de resultaten is de werkscan.

Doe de werkscan

Per 1 juli 2017 is ‘Op Eigen Kracht aan het Werk’ afgerond. Op UwWerkscan.nl vindt u de gratis Werkscan om zelf uw werkvermogen te bepalen en te kijken wat u zelf kunt doen om uw (toekomstige) werk zo goed mogelijk vol te houden.

Na het invullen van de scan krijgt u per mail uw werkscanrapportage toegestuurd, samen met drie offertes voor een eventueel vervolggesprek met een arbeidsdeskundige. U beslist zelf of u een van deze offertes accepteert.

Stel uw vragen over werk en inkomen aan STAP

Hebt u vragen over het vinden en behouden van werk als u een nierziekte, dan kunt u ook altijd contact opnemen met STAP, het Steun- en adviespunt van de NVN.


Over de Nierpatiënten Vereniging Nederland

De NVN is een actieve vereniging, van en voor nierpatiënten. Wij organiseren uiteenlopende activiteiten voor onze leden, geven voorlichting en maken lotgenotencontact mogelijk.

Daarnaast behartigen wij de belangen van alle nierpatiënten, bijvoorbeeld door lobby bij de landelijke politiek en overleg met zorgverleners.

Met vragen over werk, uitkeringen en scholing kunnen nierpatiënten bij STAP, ons steun- en adviespunt, terecht.

Lees meer arrow1
Waarom lid worden?
  • Bezoek onze themadagen
  • Ontmoet lotgenoten
  • Persoonlijk advies van onze sociaal raadslieden
  • Ontvang Wisselwerking 6x p/j
Lid worden
Anbi

Contact

Postbus 284
1400 AG Bussum

Algemeen: 035 - 691 21 28
STAP: 035 - 693 77 99
Luistertelefoon: 0800 - 022 66 67 

Secretariaat: secretariaat@nvn.nl
Redactie: redactie@nvn.nl
STAP: stap@nvn.nl 
Webmaster: webmaster@nvn.nl

Routebeschrijving