Bekijk de achtergrondfoto

Laat je stem horen over perspectief op passend werk!

Gepubliceerd op 18 september 2017

Ben jij tussen de 15 en de 30 jaar en heb jij een chronische aandoening? Dan zoekt de Nationale DenkTank jou! Zij vinden ook dat alle jongeren een perspectief op werk zouden moeten hebben, ongeacht je gezondheid. Daarom willen ze graag weten van jou tegen welke dingen jij aanloopt of wat juist goed gaat bij het zoeken naar of behouden van werk. Je kunt ze op twee manieren helpen:

  1. Zou je willen helpen door het invullen van de vragenlijst? Dit duurt ongeveer 8 minuten, is anoniem en het zijn voornamelijk multiple choice vragen. Ga naar de vragenlijst
  2. Wil je meepraten tijdens een van de groepsgesprekken over werk, de overgang van school naar werk en meer? Dat kan op dinsdag 19 september 2017 van 18.00 uur tot 20.00 uur of op woensdag 20 september 2017 van 14.00 uur tot 16.00 uur. Het is in Amsterdam, de Nationale DenkTank zorgt voor eten en drinken, en eventuele reiskosten worden vergoeden!

Heb je vragen over de groepsgesprekken of wil je je ervoor opgeven? Mail dan naar s.vandijk@nationale-denktank.nl.

Interessant onderwerp?

Aanstaande zaterdag, 23 september, organiseren de NVN en ALL OF ME het Event studie, werk en inkomen voor jongeren tussen de 18 en 35.


Over de Nierpatiënten Vereniging Nederland

De NVN is een actieve vereniging, van en voor nierpatiënten. Wij organiseren uiteenlopende activiteiten voor onze leden, geven voorlichting en maken lotgenotencontact mogelijk.

Daarnaast behartigen wij de belangen van alle nierpatiënten, bijvoorbeeld door lobby bij de landelijke politiek en overleg met zorgverleners.

Met vragen over werk, uitkeringen en scholing kunnen nierpatiënten bij STAP, ons steun- en adviespunt, terecht.

Lees meer arrow1
Waarom lid worden?
  • Bezoek onze themadagen
  • Ontmoet lotgenoten
  • Persoonlijk advies van onze sociaal raadslieden
  • Ontvang Wisselwerking 6x p/j
Lid worden
Anbi

Contact

Postbus 284
1400 AG Bussum

Algemeen: 035 - 691 21 28
STAP: 035 - 693 77 99
Luistertelefoon: 0800 - 022 66 67 

Secretariaat: secretariaat@nvn.nl
Redactie: redactie@nvn.nl
STAP: stap@nvn.nl 
Webmaster: webmaster@nvn.nl

Routebeschrijving