Bekijk de achtergrondfoto

Geef uw mening via NP online

De NVN zet zich in voor de belangen van mensen met een nierziekte, hun naasten en donoren. Maar dat kunnen we niet zonder u! Help ons de zorg- en dienstverlening te verbeteren en meld u aan bij NierpatiëntenPerspectief online (NP online).

Via dit online panel ontvangt u gemiddeld één of twee enquêtes per maand. Hebt u geen tijd of geen ervaring met een specifiek onderwerp? Dan kunt u ook een keer niet meedoen. U kunt zich ook opgeven voor (groeps)interviews.
De NVN gebruikt de verzamelde, anoniem gemaakte meningen en ervaringen bij tal van activiteiten: we brengen ze onder andere in bij de ontwikkeling van medische richtlijnen, ontwikkelen producten en diensten voor onze achterban, voeren lobby, etcetera. De resultaten worden ook op onze resultatenpagina geplaatst.

Doe mee!

Hebt u een nierziekte, of bent u naaste of donor? Schrijf u dan in bij NierpatiëntenPerpectief online: www.nponline.nl en help zo mee aan goede informatievoorziening en belangenbehartiging. U hoeft daarvoor géén lid te zijn van de NVN.

Voor onderzoekers

Voert u onderzoek uit ten behoeve van nierpatiënten, hun naasten en/of donoren? Onder bepaalde voorwaarden kunt u gebruik maken van NP online voor het verkrijgen van informatie van ervaringsdeskundigen zelf. Neem contact met ons op via internetpanel@nvn.nl.

Lees meer

 


Over de Nierpatiënten Vereniging Nederland

De NVN is een actieve vereniging, van en voor nierpatiënten. Wij organiseren uiteenlopende activiteiten voor onze leden, geven voorlichting en maken lotgenotencontact mogelijk.

Daarnaast behartigen wij de belangen van alle nierpatiënten, bijvoorbeeld door lobby bij de landelijke politiek en overleg met zorgverleners.

Met vragen over werk, uitkeringen en scholing kunnen nierpatiënten bij STAP, ons steun- en adviespunt, terecht.

Lees meer arrow1
Waarom lid worden?
  • Bezoek onze themadagen
  • Ontmoet lotgenoten
  • Persoonlijk advies van onze sociaal raadslieden
  • Ontvang Wisselwerking 6x p/j
Lid worden
Anbi

Contact

Postbus 284
1400 AG Bussum

Algemeen: 035 - 691 21 28
STAP: 035 - 693 77 99
Luistertelefoon: 0800 - 022 66 67 

Secretariaat: secretariaat@nvn.nl
Redactie: redactie@nvn.nl
STAP: stap@nvn.nl 
Webmaster: webmaster@nvn.nl

Routebeschrijving