22 april Rode loper, inschrijven kan nog

Gepubliceerd op 03 april 2017

Op zaterdag 22 april wordt de Rode Loper uitgerold in het Gooi tijdens het wandelevenement, georganiseerd door de Nierstichting en de Nierpatiënten Vereniging Nederland. Deelnemers starten en finishen op een rode loper en worden onderweg als VIP behandeld. De opbrengst gaat naar de draagbare kunstnier.

Team Ode aan Bart

Nierstichting-ambassadeur Mirjam de Graaff loopt samen met haar moeder en vrienden van haar broer Bart de Graaff mee over de Rode Loper om een ode te brengen aan haar broer die dit jaar 50 jaar zou zijn geworden.

Mirjam heeft van dichtbij gezien hoe een nierziekte je leven kan verpesten. Daarom vraag zij, met haar team ‘Ode aan Bart’, aandacht voor de impact van nierziekte op het leven van nierpatiënten én op dat van hun omgeving. En voor de ontwikkeling van de draagbare kunstnier.

Geniet met Do op de Rode Loper 

Het wandelevenement start in de Grote Kerk in Naarden. Van daaruit lopen de deelnemers een route van 5, 10 of 20 km door de prachtige Gooise natuurgebieden, uitgezet in samenwerking met het Goois Natuurreservaat. Iedereen die zich inzet voor de draagbare kunstnier is voor ons een VIP. Daarom  rollen we de Rode Loper uit en worden wandelaars onderweg als VIP’s onthaald: er is entertainment, een fotoshoot, échte Gooise ballensoep en een spetterend mini-concert van zangeres Do.

Loop ook mee

Elke stap in de richting van de draagbare kunstnier telt. Loop ook mee over de Rode Loper en draag zo bij aan een beter leven van 2,5 miljoen nierpatiënten wereldwijd. Kijk voor meer informatie of om in te schrijven op rodeloper.nl.