6 april: webinar 'COVID-19-ontwikkelingen, we praten je bij'


Translate
Select the tekst you want to translate and then choose ‘Translate’. You can choose to listen or to read the translated text.

Gepubliceerd op 30 maart 2022

De NVN krijgt veel vragen van nierpatiënten over het coronavirus, het vaccin en het wel of niet loslaten van de maatregelen. In dit webinar geven we antwoord.

Na het webinar 'Wat brengt het nieuwe jaar nierpatiënten aan COVID-19 ontwikkelingen' in januari, staat op woensdag 6 april 2022 een volgend webinar over corona op het programma.

Dit webinar wordt wederom georganiseerd door de Nierstichting, Nierpatiënten Vereniging Nederland (NVN), nieren.nl, NFN, en twee onderzoeksverbanden (Eracoda en Recovac).

Programma

In het webinar geven we antwoord op de vele vragen over corona die ons bereiken. Bijvoorbeeld:

  • Nederland gaat open. Wat moet ik nu doen met isolatie?
  • Moet ik mijn dokter vragen om mijn antistoffen te laten bepalen?
  • Zijn er inmiddels al medicijnen beschikbaar?
  • Wat brengt de toekomst?

Deze, en veel meer vragen worden door experts beantwoord tijdens het webinar voor patiënten en zorgprofessionals op woensdag 6 april 2022 om 19.30 uur.

Stel je vraag

Heb je een vraag die je wilt voorleggen aan de experts? Mail deze dan naar redactie@nieren.nl. De vragen zullen zoveel mogelijk verwerkt worden in de presentatie. Door het insturen van vragen, bepaal je dus mede de inhoud van het webinar!

Tijdens het webinar kun je ook vragen stellen via de Q&A. Aan het begin van de bijeenkomst wordt uitgelegd hoe je dat doet.

N.B. Om privacyredenen kan niet specifiek worden ingegaan op persoonlijke situaties; de deskundigen kunnen alleen in algemene zin antwoorden. Het kan zijn dat zij een aantal vragen van dezelfde strekking bundelen. 

Aanmelden

Deelname is gratis, maar we vragen je wel je aan te melden. Dat kan via de button onderaan deze pagina.

Na aanmelding krijg je in de week van 6 april per e-mail een bevestiging met de link voor het webinar toegestuurd.  

Terugkijken

Mocht het je niet lukken deel te nemen op 6 april, dan kan je alles later alsnog bekijken in de Terugblik op themadagen.

Meer informatie

 

Ik meld me aan 

Datum & tijd

Woensdag 6 april 2022
19.30 uur

Gratis

Gratis webinar, meld je wel aan