Aantrekkelijke korting op een VGZ Zorgverzekering

Gepubliceerd op 19 november 2018

De NVN heeft een collectieve zorgverzekering afgesloten bij VGZ. Als NVN-lid kunt u profiteren van aantrekkelijke kortingen: 8% op de basisverzekering en 10% op de aanvullende Goed-, Beter- en Best-pakketten. Alle NVN-leden kunnen deelnemen, uw partner en kinderen (tot 18 jaar gratis) kunt u meeverzekeren.

Naast de korting profiteert u van deze voordelen:

  • Geen medische selectie voor aanvullende verzekeringen; u wordt altijd geaccepteerd.
  • Extra vergoedingen voor mantelzorg en preventie, zoals 10 dagen extra vervangende mantelzorg, € 250 extra mantelzorgmakelaar-budget, valpreventie-cursus en € 150 extra preventiebudget.
  • Persoonlijk adviseur voor uw zorgverzekeringsvragen.
  • Jaarlijkse vergoeding van het NVN-lidmaatschap als u naast de basisverzekering ook een aanvullende verzekering bij VGZ afsluit.

Kookboek Eet beter met VGZ!

Nieuwe klanten van VGZ krijgen het boek ‘Eet beter met VGZ’ cadeau. Een inspirerend kookboek met gezonde recepten voor iedere dag. In dit boek laat huisarts Tamara de Weijer met eenvoudige recepten uit haar praktijk zien hoe je je gezonder, energieker en slanker kunt eten. De recepten zijn snel klaar en makkelijk.

In de Wisselwerking van december kunt u meer lezen over Tamara de Weijer, daarin staat een interview met haar.

Meer weten?

Voor meer informatie of om u aan te melden, gaat u naar www.vgz.nl/nvn of bel 088 - 131 1234.

Lidmaatschap NVN

Bent u nog geen lid van de NVN, maar wilt u wel gebruikmaken van de collectieve zorgverzekering van VGZ? Word dan snel lid. Na de bevestiging van uw lidmaatschap kunt u direct profiteren van korting op de zorgverzekering van VGZ.

Kookboek Eet beter met VGZ