ALL OF ME krijgt prijs voor vernieuwend talent

Gepubliceerd op 03 juli 2017

Margriet Crezee, projectleider ALL OF ME wint een DNA Award voor vernieuwend talent. Een prachtige erkenning vanuit de verenigingsbranche voor de innoverende en motiverende kracht van het platform en haar projectleider.  www.allofme.nl is een platform dat veel jongeren bereikt en patiëntenorganisaties krachten laat bundelen.

Nederland telt ongeveer een half miljoen jongeren met een chronische aandoening. Bij patiëntenorganisaties vinden zij vaak niet wat zij zoeken: herkenning bij andere jonge mensen en informatie speciaal voor hun leeftijd. ALL OF ME voorziet in deze behoefte. En dat blijkt: in de eerste twee jaar bereikte ALL OF ME via haar website en facebookpagina tien duizenden jongeren met een chronische aandoening en zijn er 1300 jongeren aan de slag gegaan met de ontwikkelde zelfmanagement module.

Kracht delen

ALL OF ME is dé plek op internet waar jongeren tussen 16 en 30 jaar met een chronische aandoening elkaar vinden. Ze lezen en delen er tips en informatie om sterker in hun schoenen te staan en de baas te zijn over hun eigen leven. ALL OF ME motiveert en ondersteunt jongeren in positief denken, doelen stellen en stappen zetten.

Alle onderwerpen die voor jonge mensen belangrijk zijn, komen aan bod, zoals: vrienden, werk, uitgaan, opleiding en relaties. De jongeren kunnen daarnaast mailen met een ALL OF ME-coach. De coaches zijn jong, weten waar ze het over hebben en denken mee.

Er is ook een geheime Facebookgroep van ALL OF ME, waar jongeren hun ervaringen delen. Aanmelden voor deze groep kan via www.allofme.nl.

Over ALL OF ME

ALL OF ME is een initiatief van tien patiëntenorganisaties, waaronder de NVN.