Beterschappen begeleidt bij het verbeteren van uw leefstijl


Translate
Select the tekst you want to translate and then choose ‘Translate’. You can choose to listen or to read the translated text.

Gepubliceerd op 18 november 2020

In januari 2021 start Beterschappen met ‘gecombineerde leefstijlinterventie’ (GLI), speciaal voor nierpatiënten met een BMI van 25 of hoger.

GLI is een begeleidingstraject dat is gericht op het verbeteren van uw leefstijl. Deelnemers gaan eerst een half jaar wekelijks met beweging en voeding aan de slag. Dit doet u in wekelijkse online groepsbijeenkomsten met een fysiotherapeut en tijdens individuele consulten met een diëtist.

Vervolgens begeleidt Beterschappen u nog 1,5 jaar om uw nieuwe leefstijl vol te houden. In verband met COVID-19 is alles online: met videobellen en een online cursusomgeving met tussentijdse opdrachten, informatie en oefeningen. De groepsgrootte is 12 deelnemers.

Lees meer in de flyer Beterschappen Gecombineerde Leefstijlinterventie (GLI) voor nierpatiënten. Daar staat ook hoe u zich kunt aanmelden (voor de eerste groep moet dat voor 1 december!).