Collectieve zorgverzekering VGZ voor NVN-leden

Gepubliceerd op 20 november 2017

Vanaf 1 januari heeft VGZ een collectieve zorgverzekering voor NVN-leden. Onze leden krijgen korting op de basis- en de aanvullende verzekeringen en u en uw gezinsleden worden gegarandeerd geaccepteerd!

VGZ heeft een webpagina gemaakt met alle informatie over de collectieve zorgverzekering voor NVN-leden: www.vgz.nl/nvn. U kunt daar ook uw premie berekenen en u aanmelden.

Let op

Wilt u zich aanmelden, vul dan bij de vraag ‘Wilt u zich collectief verzekeren?’ -> ‘Vind uw collectief’ in: Nierpatienten Vereniging Nederland (zonder trema) of nummer 87712207.

Voor wie?

De collectieve ziektekostenovereenkomst gaat in op 1 januari 2018 en alle NVN-leden kunnen deelnemen. Uw partner en kinderen (tot 18 jaar gratis) kunt u meeverzekeren.

De voordelen van een collectieve verzekering voor NVN-leden

  • 8% korting op de basisverzekering: VGZ Ruime keuze of VGZ Eigen keuze
  • 10% korting op aanvullende verzekeringen: VGZ aanvullend Goed, VGZ aanvullend Beter en VGZ aanvullend Best.
  • Gegarandeerde acceptatie voor de aanvullende verzekeringen, inclusief tandartsverzekering
  • Extra Vervangende Mantelzorg, verruimd preventie- en Mantelzorg Makelaar-budget bovenop de standaardvergoeding van de aanvullende verzekering
  • Vergoeding van PEPP4ALL: training voor mensen met een chronische ziekte en hun partners, gericht op acceptatie en het bevorderen van zelfredzaamheid (meer over PEPP4ALL volgt binnenkort).
  • Vergoeding van contributie lidmaatschap NVN

Overstappen

Als u al verzekerd bent bij VGZ, dan kunt u eenvoudig overstappen naar de collectieve zorgverzekering. VGZ kan eventueel uw huidige verzekering opzeggen.

Meer over kiezen voor een zorgverzekering

De Patiëntenfederatie biedt ondersteuning bij het kiezen van een zorgverzekering met o.a. een test en een informatiegids. Alle informatie vindt u op de pagina Zorgverzekering kiezen van de Patiëntenfederatie