Laat je stem horen over perspectief op passend werk!

Gepubliceerd op 18 september 2017

Ben jij tussen de 15 en de 30 jaar en heb jij een chronische aandoening? Dan zoekt de Nationale DenkTank jou! Zij vinden ook dat alle jongeren een perspectief op werk zouden moeten hebben, ongeacht je gezondheid.

Daarom willen ze graag weten van jou tegen welke dingen jij aanloopt of wat juist goed gaat bij het zoeken naar of behouden van werk. Je kunt ze op twee manieren helpen:

  1. Zou je willen helpen door het invullen van de vragenlijst? Dit duurt ongeveer 8 minuten, is anoniem en het zijn voornamelijk multiple choice vragen. Ga naar de vragenlijst
  2. Wil je meepraten tijdens een van de groepsgesprekken over werk, de overgang van school naar werk en meer? Dat kan op dinsdag 19 september 2017 van 18.00 uur tot 20.00 uur of op woensdag 20 september 2017 van 14.00 uur tot 16.00 uur. Het is in Amsterdam, de Nationale DenkTank zorgt voor eten en drinken, en eventuele reiskosten worden vergoeden!

Heb je vragen over de groepsgesprekken of wil je je ervoor opgeven? Mail dan naar s.vandijk@nationale-denktank.nl.

Interessant onderwerp?

Aanstaande zaterdag, 23 september, organiseren de NVN en ALL OF ME het Event studie, werk en inkomen voor jongeren tussen de 18 en 35.