Loop mee over de Rode Loper

Gepubliceerd op 23 januari 2017

Op 22 april 2017 organiseren de NVN en de Nierstichting samen opnieuw de Rode Loper, een wandeltocht door de prachtige Gooise natuur. De opbrengst komt ten goede aan de draagbare kunstnier.

Het wandelevenement start in de Grote Kerk in Naarden. Van daaruit zijn in samenwerking met het Goois Natuurreservaat drie routes uitgezet, van 5, 10 en 20 km door de prachtige Gooise natuurgebieden.

Draagbare kunstnier

Doel van de Rode Loper 2017 is nierpatiënten (en hun naasten) te laten ervaren dat zij er niet alleen voor staan. Daarnaast zamelen we geld in voor de draagbare kunstnier. En dat is hard nodig. Dialyse redt levens, maar is ook loodzwaar - voor patiënten en hun naasten. De draagbare kunstnier geeft nierpatiënten meer vrijheid om een gewoon leven te leiden.

De ontwikkeling is al ver (zie Ontwikkeling in stappen), maar we zijn er nog niet. Daarom blijft geld inzamelen belangrijk. Alle deelnemers aan de Rode Loper krijgen een eigen actiepagina om het evenement onder de aandacht te brengen en om op een makkelijke en veilige manier geld in te zamelen.

Doe mee!

Doe ook mee, voor een nierpatiënt die u kent of omdat u nierpatiënten een warm hart toedraagt. U draagt dan bij aan de draagbare kunstnier. Wij rollen de rode loper voor u uit, en zorgen voor een VIP-beleving. Met optredens, versnaperingen en verrassingen onderweg.

Meer informatie en een inschrijfformulier vindt u op rodeloper.nl.