Praat u mee over zorg en onderzoek voor nierpatiënten?

Gepubliceerd op 28 november 2019

Op zaterdag 14 december geven wij onze jaarlijkse training over ‘patiëntenparticipatie bij onderzoek en zorg’. Nierpatiënten en nierdonoren zijn van harte uitgenodigd!

Patiëntenparticipatie kan op veel verschillende manieren. Door uw deelname aan NP online doet u bijvoorbeeld ook al aan patiëntenparticipatie.

In deze training laten we zien op welke manieren patiënten kunnen meedenken en meepraten over zorg en onderzoek. Ook gaan we oefenen met criteria die we gebruiken om onderzoek te kunnen beoordelen op relevantie en kwaliteit.

Iedere nierpatiënt of nierdonor kan meedoen

Belangrijk om te weten: iedereen kan meedoen, ongeacht achtergrond of opleidingsniveau. Elke ervaring die u heeft als nierpatiënt, als donor of als naaste van een nierpatiënt is waardevol.

U verbindt zich ook nergens aan als u zich aanmeldt voor de training. U kunt na afloop besluiten vrijwilliger te worden, maar dat hoeft niet.

Waar & wanneer?

De training zal plaatsvinden in Bussum. U kunt binnenkomen vanaf 10.00 uur. De training begint om 10.30 uur. Uiterlijk om 15.30 zijn we klaar.

Wij verzorgen een lunch en u krijgt voor uw deelname een reiskostenvergoeding. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid. Als u met de trein komt, is het ongeveer een kwartier lopen naar ons kantoor.

Aanmelden

Wilt u meedoen? Geef u dan op via het aanmeldformulier, ook als u niet kunt op 14 december.

Meer informatie

Hebt u vragen, neem dan contact op met Wanda Konijn, konijn@nvn.nl

Lees ook