Restaurant Driedaagse 2021: ondanks sluiting horeca veel animo


Translate
Select the tekst you want to translate and then choose ‘Translate’. You can choose to listen or to read the translated text.

Gepubliceerd op 08 maart 2021

In de week van 22 tot en met 28 maart organiseert de Nierstichting weer de Restaurant Driedaagse. Verschillende restaurants in Nederland bieden via take away een lunch en/of diner aan met aandacht voor pure en verse ingrediënten en minder zout. Bestellen van een gerecht of menu kan vanaf 15 maart via restaurantdriedaagse.nl.
Gezond eten verbetert onze weerstand. In deze coronatijd zijn mensen zich hier nog meer van bewust. Toch eten de meeste Nederlanders, vaak zonder het zich te realiseren, te veel zout. Ruim 2 miljoen mensen hebben chronische nierschade. Een groot deel van deze mensen weet dat niet. Zout heeft een belangrijk aandeel in het veroorzaken van nierschade. Dit terwijl bewust met minder zout koken juist meer smaak aan je gerechten geeft.

Lees meer over de Restaurant Driedaagse op nierstichting.nl. of bestel meteen een gerecht of menu via Restaurantdriedaagse.nl.