Rode Loper Thuis

Gepubliceerd op 18 november 2020

Op zaterdagavond 12 december draagt de Nierstichting alle nierpatiënten een extra warm hart toe. Dat doen zij met een bijzondere ‘live stream uitzending’ van 45 minuten tijdens de Speciale Nierstichting Rode Loper THUIS-editie!

Tijdens de donkere dagen voor kerst willen de Nierstichting mensen met een nierziekte en hun dierbare een steuntje in de rug geven, een beetje verlichting in deze tijd met zoveel sociale afstand.

'Samen staan we stil bij de impact van nierziekten, delen we verhalen, herdenken we geliefden en verrassen we nierpatiënten en hun naasten. Stanley Burleson, musicalster en ambassadeur van de Nierstichting, treedt ‘live op’.'

Speciale Rode Loper Thuis-editie

Bij de Nierstichting Rode Loper staan saamhorigheid en er voor elkaar zijn centraal. Door de dreiging van COVID is het dit jaar niet mogelijk om samen te komen. Daarom is de Nierstichting Rode Loper in een alternatieve vorm, namelijk vanuit HUIS.

Maar wel met dezelfde liefdevolle intentie: iedereen met een nierziekte een warm hart toedragen! Door de speciale live stream verbinding, die te volgen is via je telefoon of computer, zijn we er voor elkaar en toch ook een beetje samen.

Zo doet u mee

Schrijf u vandaag nog in! Deelname is helemaal gratis en kan via: nierstichting.nl/rodeloper/. Vraag familie, vrienden en bekenden om ook deel te nemen. Want hoe meer mensen er zijn, hoe meer warmte we samen kunnen geven!

Iemand een hart onder de riem steken of verrassen?

Het is nu belangrijker dan ooit om er voor elkaar te zijn. Wilt u iemand een hart onder de riem steken of een liefdevolle kerst of nieuwjaarswens meegeven? Iemand die u tot steun is of iemand die u bewondert door hoe hij/zij omgaat met een nierziekte? Alles kan!

Als u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken, vermeld dit op het inschrijfformulier. Er zijn 2 mogelijkheden waarop u iemand kunt verrassen:

  1. U kunt een tekst opgeven van max. 100 tekens. Deze verschijnt dan in beeld tijdens de live stream en zo kunt u iemand in het zonnetje zetten.
  2. U kunt ook persoonlijk live in beeld degene die u wilt verrassen een hart onder de riem steken.

Let op: de Nierstichting maakt een selectie uit alle aanmeldingen.

Datum & tijd

19.00 uur

Duur

ongeveer 45 minuten