Twee vacatures bij NVN


Translate
Select the tekst you want to translate and then choose ‘Translate’. You can choose to
listen or to read the translated text.

Gepubliceerd op 02 juni 2021

De missie van de NVN is glashelder: alle nierpatiënten helpen bij het behouden en verbeteren van hun levens- en zorgkwaliteit. Dit doen wij o.a. via de websites nvn.nl en nieren.nl, het ledenblad Wisselwerking en onze themadagen. Momenteel hebben wij 2 vacatures: een Manager Manager Patiëntinformatie en -ondersteuning en een Product Owner voor nieren.nl.

Manager Patiëntinformatie en -ondersteuning

De Manager Patiëntinformatie en -ondersteuning zorgt ervoor dat alle on- en offline kanalen naadloos op elkaar aansluiten en ontwikkelt nieren.nl verder tot dé digitale gezondheidscoach.

De rol van Manager Patiëntinformatie en -ondersteuning is breed: van ondersteunen en optimaliseren, tot innoveren. De centrale vraag bij alles wat zij/hij doet is: wat is het beste voor de patiënt? Het antwoord hierop koppelt zij/hij aan de bestaande organisatiedoelen. Lees de hele vacaturetekst.

Product Owner

Aan de Product Owner de taak om nieren.nl zowel technisch als strategisch verder te ontwikkelen. Lees de hele vacaturetekst.

De NVN werkt voor invulling van deze vacatures samen met Topofminds.com. Zie de links voor meer informatie en de sollicitatieprocedure.