Uw ervaring telt op ZorgkaartNederland!


Translate
Select the tekst you want to translate and then choose ‘Translate’. You can choose to listen or to read the translated text.

Gepubliceerd op 20 oktober 2020

Op Zorgkaart Nederland vindt u de Keuzehulp dialyse. Daar kunt u een dialysecentrum vinden dat aansluit bij uw wensen. Maar er kan meer op Zorgkaart Nederland. Door uw beoordeling achter te laten, kunt eraan bijdragen dat de zorg beter wordt.

Wat zijn uw wensen en behoeften?

Op de website Zorgkaart Nederland staat de Keuzehulp dialyse. Deze keuzehulp is er voor nierpatiënten die een dialysecentrum zoeken dat aansluit bij hun wensen en behoeften. Maar wat zijn die wensen en behoeften?

Deel uw ervaring en verbeter de zorg

Op Zorgkaart Nederland kunt u een beoordeling van uw dialysecentrum achterlaten. Het dialysecentrum krijgt daardoor te weten hoe patiënten de zorg ervaren en wat hun wensen en behoeften zijn. Bijvoorbeeld of zij nog diensten of informatie missen. Met die kennis kan het dialysecentrum de diensten verbeteren.

Ook u de ervaringen van andere patiënten lezen. Die informatie kunt u gebruiken bij uw keuze voor een dialysecentrum.

Op dezelfde manier kunnen patiënten ook hun ziekenhuis, afdeling nefrologie of zorgverlener beoordelen en beoordelingen bekijken.

Ook een beoordeling achterlaten? Ga naar Zorgkaart Nederland:

 

Schrijf een waardering