Wandel je mee op 22 mei?


Translate
Select the tekst you want to translate and then choose ‘Translate’. You can choose to
listen or to read the translated text.

Gepubliceerd op 14 april 2022

Nu het coronavirus voor de meeste mensen minder ernstig verloopt, het aantal besmettingen afneemt en veel mensen gevaccineerd zijn, kunnen ook veel nierpatiënten het normale leven weer oppakken. Dit positieve nieuws brachten nefrologen in het webinar ‘COVID-19-ontwikkelingen, we praten je bij!’ op 6 april.

Wij sluiten daar graag op aan en organiseren op 22 mei een wandeling op het prachtige landgoed Zonnestraal in Hilversum. In de buitenlucht kun je bijpraten met bekenden of nieuwe mensen ontmoeten.

Landgoed Zonnestraal

Zonnestraal werd in 1928 geopend als arbeids- en nazorgkolonie voor diamantbewerkers die aan tbc leden. Tegenwoordig geldt het complex als icoon van het Nieuwe Bouwen.

De wandeling

Wandel je mee, dan kun je kiezen uit een van de drie opties:

  • Zelf lekker gaan wandelen over de prachtige hei.
  • Een uitgezette route wandelen (ca. 4,5 / 5 km.). Deze wandeling voert je over het unieke landgoed. De wandeling is gemarkeerd met lichtblauwe palen, zie ook de Route landgoed Zonnestraal.
  • Een rondleiding over het landgoed van ca. 2 km. onder begeleiding van Jan Schriefer, gids bij landgoed Zonnestraal. Duur: ongeveer 1,5 uur.

Je kunt 's ochtends of 's middags een wandeling doen.

Per dagdeel kunnen maximaal 40 wandelaars meelopen, schrijf je dus tijdig in. Als de wandeling van jouw keuze vol is, dan kom je automatisch op de wachtlijst!  

Programma

Ochtendgroep

Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers   10.00 uur
Start rondleiding & wandeling 10.30 uur
Einde wandeling met iets te drinken 12.00 uur

Middaggroep

Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers   13.30 uur
Start rondleiding & wandeling 14.00 uur
Einde wandeling met iets te drinken 15.30 uur


De start is bij Brasserie Zonnestraal.

Als je daar na of vóór de wandeling wilt lunchen, dan kun je zelf contact opnemen met Brasserie Zonnestraal. Dit is op eigen kosten. Vermeld bij je reservering graag dat je deelneemt aan de wandeling van de NVN.

Voor wie is deze wandeling?

De wandeling wordt georganiseerd voor alle leden van de Nierpatiënten Vereniging Nederland. Ben je nog geen lid, dan kun je toch meewandelen. Misschien maakt het je nieuwsgierig naar de andere activiteiten van de NVN en wil je ook lid worden?

Wandel je mee?

Meld je hieronder aan voor de ochtend- of middagwandeling. 

Na aanmelding krijg je enkele dagen van te voren een bevestiging.

 

Datum & tijd

  • 22 mei 2022
  • Start om 10.00 of om 13.30 uur