Zo veel mogelijk themadagen dit jaar online


Translate
Select the tekst you want to translate and then choose ‘Translate’. You can choose to listen or to read the translated text.

Gepubliceerd op 12 mei 2020

Helaas hebben wij de moeilijke beslissing moeten nemen om al onze themadagen en andere bijeenkomsten in 2020 niet in fysieke vorm door te laten gaan. We werken eraan om zo veel mogelijk themadagen online te houden.

Hoewel er vanaf 1 juli weer samenkomsten mogen worden georganiseerd, denken wij dat nierpatiënten zich na die datum nog niet veilig zullen voelen in grote groepen. En dat zij dus geen bijeenkomsten of themadagen zullen bezoeken. We hebben daarom besloten de rest van het jaar onze themadagen zo veel mogelijk online te gaan organiseren.

Online bijeenkomsten

Bij sommige themadagen is het mogelijk het programma aan te passen en er een online bijeenkomst of presentatie van te maken. Wij bekijken momenteel de mogelijkheden daarvoor.

Enkele andere bijeenkomsten, zoals Heppie Kidney Day, het weekend voor jongvolwassen nierpatiënten, Camp Cool en de wandeling voor ouders met een kind met een nierziekte zijn online niet mogelijk. Zij zullen helaas niet doorgaan dit jaar.

Actuele informatie

Wilt u weten welke themadagen u online kunt bijwonen? Hou de agenda in de gaten voor actuele informatie.