Bekijk de achtergrondfoto

Wisselwerking

Persoonlijke verhalen van nierpatiënten, wetenschappelijke en (para)medische artikelen, praktische tips, artikelen over actuele politieke ontwikkelingen, de stand van zaken rond nierdonatie en -transplantatie, sport, voeding en andere voor nierpatiënten relevante onderwerpen. Dat leest u allemaal in Wisselwerking, het ledenblad van de NVN. Leden van de NVN krijgen dit tijdschrift elke twee maanden gratis toegestuurd.

Informatie voor leden

De NVN doet veel voor haar leden, in elke editie van Wisselwerking staat een overzicht van activiteiten die eraan komen. Themadagen over bijvoorbeeld dialyse of transplantatie, kortingsacties, regionale bijeenkomsten: het ledenblad houdt u op de hoogte.

Redactie

Wisselwerking is een tijdschrift voor en door nierpatiënten. De redactie bestaat uit vrijwilligers die zelf nierpatiënt, nierdonor, partner van een nierpatiënt of vader of moeder van een kind met een nierziekte zijn. Onder leiding van een ervaren journalist maken zij een professioneel ledenblad.

U ontvangt Wisselwerking


Over de Nierpatiënten Vereniging Nederland

De NVN is een actieve vereniging, van en voor nierpatiënten. Wij organiseren uiteenlopende activiteiten voor onze leden, geven voorlichting en maken lotgenotencontact mogelijk.

Daarnaast behartigen wij de belangen van alle nierpatiënten, bijvoorbeeld door lobby bij de landelijke politiek en overleg met zorgverleners.

Met vragen over werk, uitkeringen en scholing kunnen nierpatiënten bij STAP, ons steun- en adviespunt, terecht.

Lees meer arrow1
Waarom lid worden?
  • Bezoek onze themadagen
  • Ontmoet lotgenoten
  • Persoonlijk advies van onze sociaal raadslieden
  • Ontvang Wisselwerking 6x p/j
Lid worden
Anbi

Contact

Postbus 284
1400 AG Bussum

Algemeen: 035 - 691 21 28
STAP: 035 - 693 77 99
Luistertelefoon: 0800 - 022 66 67 

Secretariaat: secretariaat@nvn.nl
Redactie: redactie@nvn.nl
STAP: stap@nvn.nl 
Webmaster: webmaster@nvn.nl

Routebeschrijving