Bij u in de buurt

Verspreid over Nederland zijn er zo'n 30 regionale nierpatiëntenverenigingen, waarin de patiënten van een ziekenhuis of dialysecentrum zich hebben verenigd. De NVN werkt met de meeste van hen nauw samen.

De regionale verenigingen zorgen voor onderling contact tussen nierpatiënten en behartigen de belangen van hun leden bij de lokale ziekenhuizen.

De regionale verenigingen zijn zelfstandig, hebben een eigen bestuur en beleid. Dat betekent dat elke vereniging zelf bepaalt wat ze voor haar leden doet en organiseert en wat het lidmaatschap kost.

Dubbellidmaatschap: dubbele steun voor een enkel tarief

Kent u het dubbellidmaatschap al? Dan bent u zowel lid van de NVN als van een regionale nierpatiëntenvereniging. Dubbelleden betalen alleen contributie aan hun regionale vereniging, niet aan de NVN. Uw lidmaatschap van de NVN krijgt u er dus gratis bij!

Wilt u dubbellid worden? Meld u dan aan als lid bij de regionale vereniging van uw keuze en vermeld erbij dat u ook lid van de NVN wilt worden.

Uiteraard is het ook mogelijk om uw bestaande lidmaatschap van de NVN of regionale vereniging om te zetten naar een dubbellidmaatschap. Neem ook dan contact op met uw regionale vereniging.

Regionale nierpatiëntenverenigingen

Drenthe

Diacatra  Emmen 

 

Zuid-Holland

Diavaria  Gouda, Leiden, Leiderdorp
Nierpatiëntenvereniging Rijnmond Rotterdam
Vereniging voor nierpatiënten regio Den Haag Den Haag

 

Utrecht

Nierpatiëntenvereniging D.I.O.R. Amersfoort 

 

Gelderland

Dialysevereniging Canisius-Wilhelmina  Nijmegen
Nierpatiëntenvereniging Radboud  Nijmegen
Nierpatiëntenvereniging Solidair  Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Zevenaar 
Patiëntenvereniging Slidia  Doetinchem