8 september: webinar Voeding na transplantatie


Translate
Select the tekst you want to translate and then choose ‘Translate’. You can choose to listen or to read the translated text.

Gepubliceerd op 23 augustus 2022

Voeding na transplantatie, je hoort en leest er veel over, maar hoe zit het nou echt? Wat kun je nog wel eten en wat beter niet? Zeker als je veel tegenstrijdige berichten krijgt, kan het lastig zijn een keuze te maken. Bovendien krijg je vaak te horen wat er niet mag, terwijl je juist wilt weten wat wél mag. Daarbij is het ook belangrijk om jezelf niet te veel te beperken en een balans te vinden tussen wat gezond voor is en dingen die je lekker vindt, maar minder gezond zijn. Die zoektocht kun je samen met de diëtist aangaan! 

Op 8 september organiseert de NVN-werkgroep Jong Volwassenen (18-35 jaar) een webinar over voeding en transplantatie. We zijn heel blij dat we Joke Roodnat en Wesley Visser, beiden uit het Erasmus MC, bereid hebben gevonden ons hierover alles te vertellen.

Even voorstellen

Wesley Visser is diëtist en onderzoeker en begeleidt veel jonge patiënten.

Joke Roodnat is nefroloog en zal de medische aspecten van voeding en transplantatie bespreken.

Voor wie is dit webinar?

Dit webinar wordt georganiseerd voor alle leden van de NVN. Ben je nog geen lid, dan kun je toch ook meekijken. En misschien maakt het je nieuwsgierig naar de andere activiteiten van de NVN en wil je ook lid worden?!

Vragen insturen

Heb je nu al een vraag aan de spreker dan kun je die via het inschrijfformulier stellen of door een mail te sturen naar Ans de Jong: dejong@nvn.nl.

Of stel je vraag tijdens het webinar via de Q&A. Aan het begin van de bijeenkomst wordt uitgelegd hoe je dat doet.

N.B. Om privacyredenen kan niet specifiek worden ingegaan op persoonlijke situaties; Joke en Wesley kunnen alleen in algemene zin antwoorden. Het kan zijn dat ze een aantal vragen van dezelfde strekking bundelen. Blijf je vragen houden, mail dan achteraf nog even naar Ans de Jong. Zij zal de vraag dan doorspelen Wesley.

Aanmelden

Je kunt je met de knop onderaan deze pagina aanmelden voor het webinar Voeding na transplantatie. 

Terugkijken

Mocht het je niet lukken deel te nemen op 8 september, dan kun je alles later alsnog bekijken in de Terugblik op themadagen

 

Ik meld me aan

Datum

8 september 2022