Heppie Kidney Day 2019


Translate
Select the tekst you want to translate and then choose ‘Translate’. You can choose to listen or to read the translated text.

We kijken terug op een heel geslaagde Heppie Kidney Day! Op 15 juni 2019 kwamen 20 kinderen en hun ouders bijeen in het sportcentrum van de KNVB in Zeist voor een actieve, maar vooral gezellige dag.

Kinderen en ouders namen deel aan 8 verschillende workshops, van koken tot kickboksen en van een vragenuur bij de nefroloog tot yoga. En we hadden geluk, na een verregende week, scheen zaterdag de zon volop!

De echte voetballiefhebbers bleven na afloop nog even hangen om de overwinning van de oranje leeuwinnen op Kameroen mee te maken. Op een supergroot scherm, we waren natuurlijk wel bij de KNVB, hè!

Koken (voor kinderen)

Onder begeleiding van de bekende kok Andy McDonald (24Kitchen) bereidden we een lekkere hamburger, met heel veel groenten.

Vragenuurtje bij de nefroloog

Mandy Keijzer, de kindernefroloog van het Wilhelmina Kinderziekenhuis beantwoordde de vragen die je altijd al had willen stellen.

Kickboksen

De jeugdtrainer van de Chi Academy liet zien hoe leuk kickboksen is! Effectiviteit, zelfverdediging en weerbaarheid kwamen aan bod.

Wandelen

Al wandelend door de Zeister bossen raakten de ouders met elkaar in gesprek.

Koken (voor ouders)

Ook de ouders gingen aan de slag in de keuken. Wederom onder begeleiding van Andy McDonald.

Yoga

Ouders en kinderen leerden een paar eenvoudige yoga-oefeningen om te bewegen en te ontspannen.

Sportcircuit

Op het voetbalveld konden we verschillende sporten uitproberen.

Foto's: Sander Koning