Word lid


Translate
Select the tekst you want to translate and then choose ‘Translate’. You can choose to
listen or to read the translated text.

Waarom lid worden van de NVN?

 • Wisselwerking
  U ontvangt 6 keer per jaar het tijdschrift Wisselwerking.
 • Gratis naar themabijeenkomsten
  De NVN organiseert jaarlijks zo’n 15 themabijeenkomsten over medische en sociale onderwerpen. Voor leden zijn deze bijeenkomsten gratis.
 • Persoonlijk advies
  Voor persoonlijk advies op het gebied van werk, inkomen, scholing, kind & gezin kunt u terecht bij de juristen/sociaal raadslieden van ons Steun- en adviespunt (STAP).
 • Steun het werk van de NVN
  U steunt het werk van de NVN, o.a. voorlichting, lotgenotencontact en belangenbehartiging.
 • Collectieve zorgverzekering
  VGZ heeft een collectieve zorgverzekering voor NVN-leden. Zij krijgen korting op de basis- en de aanvullende verzekeringen en worden gegarandeerd geaccepteerd. Lees meer op www.vgz.nl/nvn.
 • Lidmaatschap vergoed door zorgverzekering
  Goed om te weten: een aantal zorgverzekeraars vergoedt het lidmaatschapsgeld van een patiëntenvereniging via de aanvullende verzekering. Bekijk het overzicht Vergoeding lidmaatschap patiëntenvereniging 2020 van de Patiëntenfederatie Nederland of dit bij uw zorgverzekeraar het geval is.
  NB Het VGZ Gemeentepakket dat in het overzicht wordt genoemd, heeft andere voorwaarden dan de hierboven genoemde collectieve zorgverzekering van de NVN.

Combinatie met lidmaatschap regionale nierpatiëntenvereniging

Kent u het 'dubbellidmaatschap' al? Dan bent u zowel lid van de NVN als van een regionale nierpatiëntenvereniging. In de meeste gevallen betaalt u alleen contributie aan de regionale vereniging, niet aan de NVN. Uw lidmaatschap van de NVN krijgt u er dan gratis bij! Informeer bij uw regionale vereniging of dat het geval is. 

Wilt u dubbellid worden? Meld u dan aan als lid bij de regionale vereniging van uw keuze en vermeld erbij dat u ook lid van de NVN wilt worden.

Uiteraard is het ook mogelijk om uw bestaande lidmaatschap van de NVN of regionale vereniging om te zetten naar een dubbellidmaatschap. Neem ook dan contact op met uw regionale vereniging.

Doe met ons mee

Staat u achter het werk van de NVN? Meld u dan nu aan als lid!

 

'De NVN behartigt de belangen van alle nierpatiënten.
Daarom ben ik lid'