Disclaimer


Translate
Select the tekst you want to translate and then choose ‘Translate’. You can choose to listen or to read the translated text.

Deze internetsite wordt met de grootste zorg samengesteld door leden en medewerkers van de Nierpatiënten Vereniging Nederland (NVN).

Het kan voorkomen dat informatie verouderd, onvolledig of incorrect is. Zo zijn er onderwerpen van medische aard, terwijl de redactie NIET is samengesteld uit artsen, of medisch getraind personeel, doch uit ervaringsdeskundige patiënten. Om die reden kan de NVN niet aansprakelijk gesteld worden voor medische of andere schade die zou kunnen ontstaan door verkeerde interpretatie van de door de NVN geplaatste teksten. 

Patiëntenperspectief

Het is de intentie van de NVN vooral het patiëntenperspectief van de onderwerpen in beeld te brengen. Het gaat de NVN om de ervaringsverhalen en de mens achter de nierziekte. Ervaringen van mensen zijn doorgaans subjectief. Leerzaam, maar wel subjectief.

Indien u op zoek bent naar medische correcte informatie, adviseren wij u de website www.nieren.nl te bezoeken.

Eventuele aanbevelingen, door onze redactie gedaan, zijn dus steeds vrijblijvend. Raadpleeg te allen tijde uw arts of ziekenhuis!