Brochures NVN


Translate
Select the tekst you want to translate and then choose ‘Translate’. You can choose to listen or to read the translated text.

De NVN de regionale nierpatiëntenverenigingen ondersteunen nierpatiënten op verschillende manieren. Bijvoorbeeld met informatie en persoonlijk advies. We organiseren lotgenotencontact en komen op voor jouw belangen.

Wil je weten wat we voor jou kunnen doen? Bekijk dan onze brochures. Of bestel ze met het formulier onderaan deze pagina.

 

Laat je stem horen

Meer dan 6.000 mensen zijn lid van de NVN. Ze halen er informatie, bezoeken themabijeenkomsten, krijgen advies, wisselen ervaringen uit, etc.

In deze brochure lees je wat de NVN voor jou kan betekenen.  

Steun- en adviespunt (STAP)

STAP, het Steun- en adviespunt van de NVN, ondersteunt patiënten met vragen over en problemen met werk, opleiding, financiën en vergoedingen.

In de brochure 'Steun- en adviespunt' staat wat STAP voor jou kan doen.

Regionaal en landelijk de handen ineen

Regionale nierpatiëntenverenigingen zorgen voor onderling contact tussen nierpatiënten en behartigen jouw belangen bij de ziekenhuizen.

Wist je dat een gecombineerd lidmaatschap van de NVN en een regionale vereniging mogelijk is? Je betaalt daarvoor alleen de kosten voor het regionale lidmaatschap.

Brochures bestellen