Carrot cake overnight oats


Translate
Select the tekst you want to translate and then choose ‘Translate’. You can choose to listen or to read the translated text.

Gepubliceerd op 18 februari 2020

In Wisselwerking kon u lezen hoe Viola met de cursus Beterschappen haar voeding aanpaste. 'Om in de toekomst dialyse, operaties, mogelijke infecties en andere eventuele complicaties goed te doorstaan, wil ik zo gezond mogelijk zijn.'

Hier deelt ze een lekker en gezond ontbijt- en lunchrecept: carrot cake overnight oats.

Ingrediënten

(voor 1 persoon)

  • 1 banaan
  • 1 handje rozijnen
  • 10 eetlepel (50 g) havermout
  • 1 theelepel koek- en speculaaskruiden of kaneel
  • 150 ml (plantaardige) melk
  • ½ schaaltje geraspte wortel
  • 1 handje gehakte walnoten

Bereiding

  • Doe de melk, havermout, rozijnen en koek- en speculaaskruiden/kaneel in een kom en zet gedurende 1 nacht in de koelkast.
  • Roer er de volgende ochtend geraspte wortel door. Garneer met plakjes banaan en gehakte walnoten.

 

Meer recepten