De NVN is op zoek naar jou


Translate
Select the tekst you want to translate and then choose ‘Translate’. You can choose to listen or to read the translated text.

Gepubliceerd op 19 januari 2023

Bij de NVN doen we alles mét, door en voor mensen die leven met een nierziekte. Een groot aantal betrokken ervaringsdeskundigen denkt, praat, werkt en beslist met ons mee als het gaat om wetenschappelijk onderzoek, beleid, voorlichting, projecten en het verbeteren van de kwaliteit van de zorg. Daar zijn wij zeer blij mee, want deze inbreng is onmisbaar bij al onze activiteiten.

Die inbreng willen we dan ook graag verder uitbouwen. Dus zijn we op zoek naar nog meer patiënt-experts, donoren, familie of anders betrokkenen die zich willen inzetten voor de NVN. Dit kan om eenmalige acties gaan als het meedenken bij een onderzoek of het meewerken aan een enquête, maar ook om meer frequente ondersteuning.

Vragenlijst invullen

Wil jij onze pool met ervaringsdeskundige ondersteuners versterken? Laat het ons weten via deze vragenlijst.

Daarnaast willen we in kaart brengen of we talenten, ervaring en kennis van onze huidige vrijwilligers nog breder zouden kunnen inzetten. Wil jij als NVN-vrijwilliger andere of meer taken op je nemen dan je nu hebt? Ook jou willen we dan van harte uitnodigen onze vragenlijst in te vullen. En wellicht heb jij een achtergrond die goed van pas komt bij onze (nieuwe) projecten en weten we daar niets van. Ook dan kan het beantwoorden van de vragen op onze lijst zeer nuttig zijn

Kortom, wil je je (extra) inzetten voor de NVN? Ga dan nu naar onze vragenlijst. Echt doen, want we hebben je nodig.

Meer weten?

Hier lees je welk (vrijwilligers)werk je zoal bij de NVN kunt doen: Word vrijwilliger

Heb je de indruk dat je (nog) niet de kennis of vaardigheden hebt die wij nodig hebben? Wij bieden volop (gratis) trainingsmogelijkheden. Dus aarzel niet en vul de vragenlijst in!    

Naar de vragenlijst

 

Bekijk ook