Gezocht: Zoom-kenner voor ondersteuning bij webinars


Translate
Select the tekst you want to translate and then choose ‘Translate’. You can choose to listen or to read the translated text.

Gepubliceerd op 14 februari 2022

De NVN vindt het belangrijk mensen met een nieraandoening zo goed mogelijk te ondersteunen. Dat doen we door lotgenotencontact mogelijk te maken, informatie te verzamelen en te delen en door bijeenkomsten te organiseren. In verband met corona doen we dit laatste momenteel bijna uitsluitend in online webinars via Zoom. We zijn op zoek naar een vrijwilliger die ons daarbij technische ondersteuning kan bieden.

Onze webinars worden goed bekeken, zowel live als later via de website. Gemiddeld zijn er 2 bijeenkomsten per maand, sporadisch meer (bijvoorbeeld tijdens de maand van de Wetenschap). Data zijn altijd ruim van tevoren bekend.

Veel bijeenkomsten worden via Zoom georganiseerd. Wij zoeken een vrijwilliger die ons hier technisch in kan ondersteunen. Iemand voor wie Zoom geen geheimen kent! Je bent flexibel en beschikbaar op de avonden dat er webinars gepland zijn (meestal tussen 18.30 en 21.00 uur), je krijgt van ons tijdig de data/planning.

De werkzaamheden

  • Ongeveer 4 uur werk per webinar (voorbereiding, webinar zelf en eventuele montage erna).
  • Tijdig aanmaken van de link voor het webinar (en aparte link sprekers/panel) en alle voorbereidingen in Zoom doen.
  • Voorafgaand met de sprekers checken of alles goed werkt (technisch) of hen informeren hoe het werkt.
  • Beeldregie tijdens het webinar, waar nodig helpen powerpoint-presentaties op te starten.
  • Afhankelijk van het programma de deelnemers indelen in subgroepen en terugbrengen naar de centrale presentatie.
  • Na het webinar waar nodig film inkorten/bewerken en doorsturen voor plaatsing op de NVN-website.

Wat wij bieden/vragen

Je ondersteunt een ambitieus en enthousiast team dat rondom uiteenlopende thema’s en onderwerpen, inhoudelijk sterke bijeenkomsten wil organiseren. We zijn hier steeds beter in geworden en vinden het leuk om met elkaar te bekijken hoe we ons hier verder in kunnen ontwikkelen. Eigen inbreng en nieuwe ideeën zijn van harte welkom!

  • Je legt verantwoording af aan de medewerker themadagen die het webinar coördineert.
  • Je beschikt over een goede computer/laptop en goede wifi-verbinding.

Meer info of reageren

Heb je vragen of interesse? Stuur dan een mail met je motivatie en ervaring naar Ans de Jong en Kitty Jager via jager@nvn.nl

Bekijk ook