Hoe moet de zorg van de toekomst eruitzien?


Translate
Select the tekst you want to translate and then choose ‘Translate’. You can choose to listen or to read the translated text.

Gepubliceerd op 11 mei 2023

Hoe kijk jij aan tegen de zorg van de toekomst voor nierpatiënten? We nodigen je graag uit om jouw mening en ideeën met ons te delen. We vragen dit aan iedereen die betrokken is bij deze zorg, dus zowel de zorgprofessionals als de patiënten en hun naasten, in een 'online dialoog'. Jouw mening is voor ons heel belangrijk!

Waar gaat deze dialoog over? En waarom?

De NVN en Nierstichting ontwikkelen, samen met zoveel mogelijk betrokkenen uit de zorg, een visie op de ideale zorg voor nierpatiënten. Deze gezamenlijke visie willen we gebruiken om met elkaar de zorg voor nierpatiënten te verbeteren.

Als we het hebben over zorg, dan gaat het over de zorg die rondom patiënten en hun naasten wordt georganiseerd. Deze zorg is heel breed, denk bijvoorbeeld aan voorlichting, begeleiding, thuiszorg, gesprekken met de arts, het ziekenhuisbeleid, digitalisering van zorg, enzovoorts.

We bedoelen in deze dialoog niet het ontwikkelen van technologische innovaties, nieuwe medicijnen of andere betere behandelingen.

Hoe werkt de online dialoog?

De dialoog bestaat uit 2 rondes. Je hebt elke ronde 3 weken de tijd om te reageren.

Ronde 1

Je krijgt 5 vragen om in te vullen. Wat vind jij het belangrijkst en vooral waarom? We willen graag in jouw eigen woorden begrijpen hoe jij naar dit vraagstuk kijkt.

Ronde 2

Je kunt reageren op antwoorden van anderen en deze beoordelen. Waar kan je je in vinden, wat steun je niet en waarom?

Jouw e-mailadres

Als je mee wilt doen, dan vragen we je eerst om je e-mailadres in te vullen, en te bevestigen (valideren) dat het jouw e-mailadres is.

Jouw e-mailadres gebruiken we alleen om je de uitnodiging voor de tweede ronde toe te sturen. Alle antwoorden verwerken we anoniem.

Meer uitleg

Wil je meer uitleg over hoe de dialoog werkt? Kijk kan deze korte instructievideo: Zó ziet de online dialoogtool eruit

Invullen!

Klik hier om nu van start te gaan:
https://secure.circlelytics.com/JkJ2GKEA

Jouw bijdragen worden anoniem verwerkt. Deze dialoog wordt uitgevoerd in lijn met AVG-eisen en conform privacy- en veiligheidseisen van de NVN en de Nierstichting.