Informatiebijeenkomst niertransplantatie en nierdonatie


Translate
Select the tekst you want to translate and then choose ‘Translate’. You can choose to listen or to read the translated text.

Gepubliceerd op 13 januari 2020

Op donderdagavond 23 januari 2020 vindt er in Franciscus Gasthuis (Rotterdam) een gratis informatiebijeenkomst plaats over niertransplantatie en nierdonatie. Nierpatiënten, familie en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Tijdens deze avond krijgt u uitleg over de niertransplantatie en nierdonatie. Ook kunt u in gesprek gaan met medisch specialisten en ervaringsdeskundigen die antwoord geven op uw vragen.

Niertransplantatie en nierdonatie

Voor veel mensen met een slechte nierfunctie is een niertransplantatie de beste behandeling. Een niertransplantatie is een operatie waarbij een nier van een donor in het lichaam van een nierpatiënt geplaatst wordt. De nier kan afkomstig zijn van een levende of overleden donor.

Aanmelden

Wilt u deze bijeenkomst bijwonen? Meld u dan aan via niertransplantatie@franciscus.nl. Graag vermelden met hoeveel personen u wenst te komen. Aanmelden kan tot en met maandag 13 januari 2020.