Nieuwe mensen ontmoeten. Juist nu


Translate
Select the tekst you want to translate and then choose ‘Translate’. You can choose to listen or to read the translated text.

Gepubliceerd op 29 oktober 2020

Zeker sinds corona ons land bereikte, kan het lastig zijn nieuwe mensen te leren kennen, vriendschappen te sluiten of een leuke date te vinden die er begrip voor heeft dat je lijf soms niet doet wat je wilt. Zo ontstond bij een aantal NVN-leden het idee om online ‘vraag en aanbod’ (al klinkt dat misschien wat oneerbiedig) aan elkaar te knopen.

Samen iets leuks doen

Dus... wil je nieuwe mensen leren kennen? Of heb je zin om iets leuks te gaan doen, zoals met iemand wandelen, een terrasje pikken of met een aantal een handwerkclubje beginnen? Of vind je het fijn eens over je gezondheidsproblemen te sparren met een lotgenoot? Of ben je toe aan een nieuwe relatie en wil je online daten? Plaats dan een oproepje in deze nieuwe Facebookgroep van de NVN: NieuweMensenOntmoeten. Juist nu. Of kijk daar eens rond.

Voor wie?

In eerste instantie is de groep bedoeld voor nierpatiënten, maar ook mensen met andere ziektebeelden zijn van harte welkom. Ook zij weten wat het is als je lijf (soms) hapert.

Opstap naar persoonlijk contact

Het online contact kan een opstap zijn naar echt contact. Want bij nieuwe vriendschappen en daten is het ook belangrijk elkaar in real life te zien en zo iemand beter te leren kennen.

In deze coronatijd is anderhalve meter afstand houden belangrijk. Mensen uit risicogroepen weten dat als geen ander en zijn doorgaans extra voorzichtig als het gaat om het voorkomen van besmetting. Een extra reden wellicht om via de NVN Facebook groep nieuwe mensen te leren kennen.

Anonieme oproepjes

De nieuwe Facebookgroep is niet openbaar en alleen toegankelijk voor mensen die zich er als lid aanmelden. Daarbij is het ook mogelijk oproepjes anoniem te plaatsen. Binnen de groep wordt uitgelegd hoe je dit kunt doen.

Kom erbij

Wil je lid worden van de nieuwe Facebookgroep? Ga dan naar Nieuwe mensen ontmoeten. Juist nu

Bekijk ook