NVN-bestuurslid Rob Spijkers overleden


Translate
Select the tekst you want to translate and then choose ‘Translate’. You can choose to listen or to read the translated text.

Gepubliceerd op 24 november 2022

Tot ons grote verdriet hoorden wij dat Rob Spijkers op 13 november is overleden. Rob was sinds 2 jaar een zeer gewaardeerd bestuurslid van onze vereniging. Ook nam hij deel aan het pilotproject ‘Inzet van ervaringsdeskundigen bij de visitatie van dialysecentra’. Naast zijn vrijwilligerswerk voor de NVN was Rob bestuurslid van de regionale nierpatiëntenvereniging Roermond.

Tijdens de bestuursvergaderingen van de NVN leverde Rob een waardevolle bijdrage: hij kon goed luisteren en nam de tijd om dat wat door anderen werd gezegd in zich op te nemen. Daarna kwam Rob met een weldoordacht antwoord waaruit duidelijk sprak dat er gedegen over nagedacht was. Eenieder luisterde dan aandachtig!

Rob was de vriendelijkheid zelve en had altijd een luisterend oor voor anderen. De NVN verliest een aimabel bestuurslid met als ervaringsdeskundige uitgebreide kennis van het nierveld. Wij zullen zijn inbreng in het bestuur zeer missen.

Wij wensen Robs familie en zijn naasten veel sterkte in deze moeilijke tijden.