Regeneratieve geneeskunde als oplossing voor chronische patiënten


Translate
Select the tekst you want to translate and then choose ‘Translate’. You can choose to listen or to read the translated text.

Gepubliceerd op 08 januari 2019

Op 7 februari 2019 bent u van harte welkom in Maastricht om mee te praten over het baanbrekende onderzoek van RegMed XB. RegMed XB wil een grote stap zetten richting genezing van nierfalen, hart- en vaatziekten, artrose en diabetes type 1.

In één ochtend wordt u bijgepraat over de laatste stand van zaken én kunt u meepraten over de manier waarop patiënten worden betrokken bij de verschillende onderzoeken.

Meer informatie & inschrijving

In de flyer Regeneratieve geneeskunde als oplossing voor chronische patiënten staat het hele programma en leest u hoe u zich kunt aanmelden.

Over RegMed XB

Binnen RegMed XB wordt met regeneratieve geneeskunde gewerkt aan het herstellen van beschadigde weefsels en organen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de capaciteit van het lichaam zichzelf te genezen.

Binnen de onderzoekslijn nierfalen werken verschillende partners aan een oplossing voor nierfalen: het bouwen van nieuwe nieren en repareren van beschadigde nieren met behulp van stamcellen.