Zien we je op 2 september in het ‘online jongeren-niercafé’?


Translate
Select the tekst you want to translate and then choose ‘Translate’. You can choose to listen or to read the translated text.

Gepubliceerd op 26 augustus 2021

Onze eerste ontmoeting in juni was zo leuk dat we besloten deze online bijeenkomst vaker te organiseren. Op 2 september zien we elkaar weer via Teams, door corona is het nog steeds niet voor iedereen makkelijk elkaar te fysiek te ontmoeten.

De vorige keer hebben we het erover gehad hoe we deze coronatijd beleven. Iedereen waardeerde het enorm om alle leuke en niet leuke onderwerpen met elkaar te bespreken en, daar waar nodig, elkaar een hart onder de riem te steken. Fijn was het ook weer nieuwe gezichten te zien!

Online jongeren-niercafé

  • Voor nierpatiënten van 18-35 jaar
  • Donderdag 2 september 2021
  • 19.30 uur
  • Via Teams

Aanmelden

Op 2 september gaan we er weer een geslaagde avond van te maken. Wil je er ook bij zijn, mail dan naar Ans de Jong: dejong@nvn.nl. Je krijgt dan de link naar de bijeenkomst per mail retour. Leuk als je ook aansluit!

Appgroep

Wist je dat we een appgroep hebben gemaakt voor de deelnemers aan het jongeren-niercafé, om zo met elkaar in contact te blijven? Laat het weten als je er ook in wilt!