Workshops ‘Een goed gesprek met je zorgverlener’ van start


Translate
Select the tekst you want to translate and then choose ‘Translate’. You can choose to listen or to read the translated text.

Gepubliceerd op 29 november 2022

Tijdens een afspraak met je zorgverlener heb je vaak niet zoveel tijd. Dus hoe kun je het gesprek zo goed mogelijk aanpakken, zodat het je zoveel mogelijk oplevert?

In het voorjaar van 2023 start de NVN samen met regionale nierpatiëntenverenigingen lokale workshops over communicatie met je zorgverlener. Met deze workshops helpen we nierpatiënten en hun naasten om meer te halen uit het gesprek in de spreekkamer.

Deelnemers gaan daarbij zelf actief aan de slag. Door het delen van tips en ervaringen krijg je inspiratie om het zelf eens anders te proberen. Dit helpt je bij het Samen beslissen.

Gezocht: trainers

Voor deze workshops zoeken we nog vrijwilligers die deze workshop willen geven. Dus heb jij ervaring met bijvoorbeeld lesgeven aan of het trainen van groepen? En lijkt het je leuk om enkele workshops per jaar in het land te geven over communicatie met je zorgverlener? Stuur dan voor meer informatie een mail aan Karen Prantl, beleidsmedewerker van de NVN via prantl@nvn.nl.

Subsidie ZonMw

De organisatie van deze workshops in 2023 wordt mede mogelijk gemaakt met de subsidie Voor elkaar! van ZonMw.