Informatiebijeenkomst Een goed gesprek met je zorgverlener


Translate
Select the tekst you want to translate and then choose ‘Translate’. You can choose to listen or to read the translated text.

Er is al veel gebeurd op het gebied van Samen beslissen in de nefrologie. Uit recent landelijk onderzoek komt echter naar voren dat patiënten zelf een actievere rol kunnen oppakken. Om patiënten daarbij te helpen, hebben de NVN en enkele regionale nierpatiën­tenverenigingen een informatiebijeenkomst ontwikkeld.

Patiënten en hun naasten krijgen tijdens deze bijeenkomst concrete handvatten om beter het gesprek met hun zorgverlener te voeren. Samen met afdelingen nefrologie willen we deze bijeenkomst lokaal in praktijk brengen.

Voor de organisatie hebben we hulpmiddelen ontwikkeld en er zijn getrainde vrijwilligers die de bijeenkomst in het ziekenhuis kunnen geven. Hieronder vind je alle informatiematerialen bij de bijeenkomst.

Heb je nog vragen of wil je afdeling graag een bijeenkomst organiseren? Neem dan contact op met Karen Prantl van de NVN via prantl@nvn.nl of 035 – 2064311. 

Materialen bij de informatiebijeenkomst

Bekijk ook