Kom jij ook naar Heppie Kidney Day? Je kunt je nu inschrijven!


Translate
Select the tekst you want to translate and then choose ‘Translate’. You can choose to listen or to read the translated text.

Gepubliceerd op 15 mei 2023

Zondag 2 juli is het weer Heppie Kidney Day! Een leuke, gezellige dag vol creatieve en sportieve activiteiten voor kinderen van 4 tot 16 jaar met een nierziekte - en hun familie.

Kinderen kunnen kiezen uit toffe workshops zoals graffiti maken, een circusact leren, een uitgebreid sportcircuit, koken met een bekende tv-kok en meer. En ook ouders hebben iets te kiezen: ga je voor een prachtige wandeling, een kookworkshop of de workshop over sport?

Programma

09:45 – 10:00 Ontvangst met koffie, thee, limonade
10:00 – 10:10 Welkom
10:15 – 12:00 Ochtendworkshop
12:00 – 13:30 Lunch
13:30 – 15:00 Middagworkshop

Hieronder staan alle workshops op een rij!

Ochtendworkshops

Eén workshop per persoon

Koken voor kinderen

Kook jij mee? Je gaat heerlijke dingen proeven en een lekker gerecht maken, met hulp van de bekende tv-kok Andy McDonald (24Kitchen)! Er is plaats voor 20 kinderen, groot en klein kan meedoen.

Circus Workshop

Tijdens deze workshop maak je kennis met verschillende onderdelen uit het circus, zoals jongleren, fietsen op een eenwieler, kegels & ringen, lopen op een bal, diaboloën en dansende stokken. Het aantal plekken is onbeperkt!

Sportcircuit

Heb je altijd al verschillende sporten willen uitproberen, dan is dit je kans! Onder begeleiding van de trainers van Transfit kun je atletiek, golf, voetbal en een racketspel uitproberen. Kom ook lekker in beweging! Deze workshop is voor kleine en grote kids – en er het aantal plekken is onbeperkt!

Wandeling voor ouders

Voor ouders is er een prachtige wandeling door de Zeister bossen (7 km). Ideaal om even te ontspannen of al wandelend met elkaar in gesprek te gaan. Oud NVN-directeur Hans Bart en Harry Weezeman lopen met je mee. Zij liepen eerder samen nierpatiënten en naasten een deel van de pelgrimsroute naar Santiago de Compostella. Loop ook mee!

Middagworkshops

Eén workshop per persoon.

Koken voor ouders

Kom je proeven en koken? Onder begeleiding van de bekende tv-kok Andy McDonald (24Kitchen) ga je een lekker gerecht klaarmaken. Lekker en leerzaam want je krijgt ook tips voor minder zout en diverse smaakvolle kruiden. Er is plaats voor 20 ouders.

Workshop sport door TransFit

Wat doet sporten met je kind? En waarom is beweging zo belangrijk, ook voor kinderen met een nierziekte? Daarover gaat deze workshop onder leiding van TransFit.

Graffiti

Ben jij een graffiti-artist in de dop? Of gewoon benieuwd hoe je mooie graffiti maakt? Doe dan de graffiti-workshop! Na een korte uitleg ga je zelf aan de slag met spuitbussen. Na afloop neem je je eigen kunstwerk mee naar huis. Er is plaats voor 35 kids, groot en klein.

Sportcircuit

Heb je altijd al verschillende sporten willen uitproberen, dan is dit je kans! Onder begeleiding van de trainers van Transfit kun je atletiek, golf, voetbal en een racketspel uitproberen. Kom ook lekker in beweging! Deze workshop is voor kleine en grote kids – en er het aantal plekken is onbeperkt!

Locatie

KNVB Sportcentrum Zeist

Voor wie?

Heppie Kidney Day is voor kinderen van 4 tot 16 jaar met een nierziekte, hun ouders, broertjes en zusjes. Ook als je geen lid bent van de NVN ben je van harte welkom!

De Nierpatiënten Vereniging Nederland organiseert Heppie Kidney Day samen met de Universitaire Medische Centra. Zo brengen we families bij elkaar die te maken hebben met nierziekte, voor ontspanning en uitwisseling van ervaringen. Want: je staat er niet alleen voor. We doen het samen.

Benieuwd hoe zo'n Heppie Kidney Day eruitziet? Check de foto's van de vorige Heppie Kidney Day

Aanmelden en meer info

Kom je ook? Aanmelden kan via het online formulier: klik op de button. Op het formulier geef je eerst aan welke workshops je zelf wilt volgen. Onderaan kun je aangeven met wie je verder komt en welke workshops zij willen volgen.

Na aanmelding ontvang je direct een bevestiging. In de week voorafgaand aan Heppie Kidney Day krijg je alle praktische informatie, zoals de routebeschrijving naar Zeist.

 

Aanmelden

 


Activiteitenpost

Wil je op de hoogte blijven van onze themadagen, webinars en andere activiteiten, meld je dan aan voor onze e-mailnieuwsbrief Activiteitenpost.  

Flyer Heppie Kidney Day

Datum

Zondag 2 juli 2023

Locatie

KNVB Sportcentrum Zeist