Patiëntenbelang voorop, denk je mee?


Translate
Select the tekst you want to translate and then choose ‘Translate’. You can choose to listen or to read the translated text.

Gepubliceerd op 07 mei 2024

In de krachtenbundeling van NVN en Nierstichting, geven NVN-leden steevast aan dat we als NVN moeten zorgen dat het patiëntenbelang steeds voorop staat. En dat dat in de nieuwe organisatie goed geregeld moet zijn. Dat vinden NVN en Nierstichting ook. Het is dan ook niet voor niets dat we nu intensief met dit onderwerp aan de slag gaan.

Als we de belangenbehartiger voor alle personen geraakt door nierziekte willen zijn, en als we intern het maatschappelijk kompas van de Nierstichting willen zijn op het gebied van patiëntenbelang en -participatie, wat betekent dat dan? En hoe doen we dat goed?

Dat bepalen we heel graag met jullie! Iedereen die mee wil denken is welkom: patiënten, naasten, NVN-lid of niet.

Wil jij je stem hierover laten horen en/of wil je er (eerst) meer weten over weten, neem dan contact op met Petra Huizenga: huizenga@nvn.nl.

Spreekt dit onderwerp je minder aan, maar zou je wel deel willen aan de klankbordgroep of mee willen denken met een volgend onderwerp, zoals lidmaatschap, dan kun je dat ook laten weten.